Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Ariete 2010 Morrison FC
Tiki-Tiki2 Tactiek 5 5 5
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 7
44.8 gemiddelde waardering 39.7
solide Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Véron onderschept slim de pass. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak maakt een afschuwelijke overtreding. Brysiak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Véron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulig met de inworp. Oskierko rent richting de bal. Oskierko draait met de bal, schiet en ... Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bourden met de inworp. Ayuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron verovert de bal door een tackle van achteren. Biron geeft een lange en hoge pass. Grycki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grycki stond buitenspel. Branković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko draait met de bal, schiet en ... Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grycki rent richting de bal. Grycki geeft een lange en hoge pass. Kulig is nu in balbezit. Bourden verovert de bal door een tackle van achteren. Bourden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Hadžiabdić onderschept slim de pass. Véron maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Véron moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Véron schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hadžiabdić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hadžiabdić kan niet meer verder spelen. Czyż komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rosell rent richting de bal. Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. Domenech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Morrison FC 1:0

21e minuut.
Pethő speelt de bal door. Biron is nu in balbezit. Oskierko rent richting de bal. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. Domenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Morrison FC 2:0

30e minuut.
Branković geeft de bal voor. Inworp. Biron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grycki rent richting de bal. Grycki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Grycki kopt de bal weg. Branković probeert naar een medespeler te passen. Grycki rent richting de bal. Daar is Grycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ayuso is nu in balbezit. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko geeft de bal voor. Ayuso is nu in balbezit. Ayuso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 55%, Morrison FC 45%.
Club Atletico Ariete 2010 - Morrison FC 2:0

54e minuut.
Morasso is nu in balbezit. Branković onderschept slim de pass. Branković heeft problemen om de bal te vangen. Branković draait met de bal, schiet en ... Domenech probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Alayes probeert naar een medespeler te passen. Ayuso is nu in balbezit. Ayuso passt de bal zonder na te denken. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko draait met de bal, schiet en ... Domenech bokst de bal weg.

56e minuut.
Kulig bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůdek onderschept slim de pass. Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Morrison FC 3:0

68e minuut.
Kulig geeft een hoge lob. Czyż kopt de bal weg. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. Domenech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Morrison FC 4:0

75e minuut.
Kulig met een snelle inworp. Denoncourt probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez met een sublieme pass. Alayes rent richting de bal. Alayes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Branković kopt de bal weg. Morasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko draait met de bal, schiet en ... Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Morasso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulig met de inworp. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. Domenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bourden rent richting de bal. Kulig verovert de bal door een tackle van achteren. Kulig geeft een hoge lob. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko schiet op doel. Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 40%, Morrison FC 60%.
Club Atletico Ariete 2010 - Morrison FC 4:0