Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Aejio Mardona
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12576
La Foca 00 Potola Garín FC
La Notaba Tactiek traviata3
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.7 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Grimoldi probeert de bal met de borst te controleren. Luchs geeft de bal voor. Halada rent richting de bal. Halada schiet op doel. Bertrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Garín FC 1:0

4e minuut.
Ignasz geeft een lange en hoge pass. Kateřinka heeft problemen om de bal te vangen. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović haalt uit met een fantastische trap. Bertrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Garín FC 2:0

6e minuut.
Marianidis met een sublieme pass. Grimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimoldi met een sublieme pass. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Halada is nu in balbezit. Halada passt de bal met de wreef. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović draait met de bal, schiet en ... Wloch probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Marianidis probeert de bal met de borst te controleren. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Halada is nu in balbezit. Halada haalt uit met een fantastische trap. Bertrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Garín FC 3:0

10e minuut.
Pálffy is nu in balbezit. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Halada rent richting de bal. Halada draait met de bal, schiet en ... Bertrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Garín FC 4:0

13e minuut.
De la Puente is nu in balbezit. De la Puente geeft een lange en hoge pass. Halada is nu in balbezit. Halada haalt uit met een fantastische trap. Bertrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Garín FC 5:0

18e minuut.
Marianidis passt de bal met de wreef. Goga is nu in balbezit. Wojdyga onderschept slim de pass. Wojdyga geeft de bal voor. Halada rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Garín FC 6:0

23e minuut.
Daar is Wojdyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewniak is nu in balbezit. Drewniak geeft een hoge lob. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trafpay bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafpay geeft de bal voor. Pálffy kopt de bal weg. Tursumović rent richting de bal. Bertrand bokst de bal weg.

26e minuut.
Roncero speelt de bal door. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente onderschept slim de pass. Roncero geeft een hoge lob. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tursumović is nu in balbezit. Wloch begaat een overtreding. Tursumović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pálffy met een snel genomen vrije trap. Tursumović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 47%, Garín FC 53%.
La Foca 00 Potola - Garín FC 6:0

47e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov is nu in balbezit. Slovenský verovert de bal door een tackle van achteren. Halada is nu in balbezit. Halada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Luchs speelt de bal door. Halada is nu in balbezit. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada verovert de bal door een tackle van achteren. Halada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Garín FC 7:0

54e minuut.
Slovenský geeft een lange en hoge pass. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafpay onderschept slim de pass. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Calabresa rent richting de bal. Ignasz onderschept slim de pass. Goga verovert de bal door een tackle van achteren. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Novruzov de bal. Slovenský speelt de bal door. Halada rent richting de bal. Halada schiet op doel. Bertrand probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Pálffy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský is nu in balbezit. Tursumović geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Kateřinka onderschept slim de pass. Kateřinka geeft een hoge lob. Inworp. Pálffy met een snelle inworp. Tursumović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tursumović stond buitenspel. Treviño komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Slovenský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casarini komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Halada rent richting de bal. Luchs is nu in balbezit. Luchs probeert naar een medespeler te passen. Halada is nu in balbezit. Halada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Goga is nu in balbezit. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente geeft de bal voor. Kateřinka is nu in balbezit. Treviño verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - Garín FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 47%, Garín FC 53%.
La Foca 00 Potola - Garín FC 8:0