Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.05
  • Stadion: Chronus Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12234
Chronus Corrego Fundo MG
guerreiros Tactiek treino
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 60.9
good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen outstanding


8e minuut.
Mrázek geeft de bal voor. Drakić kopt de bal weg. Baert bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny onderschept slim de pass. Stołeczny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sicolo passt de bal in één keer door. Stołeczny heeft problemen om de bal te vangen. Stołeczny passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Charrier de bal. Charrier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kereki speelt de bal door. Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo passt de bal met de wreef. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sicolo kopt de bal weg. Stołeczny probeert naar een medespeler te passen. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić geeft de bal voor. Charrier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Corrego Fundo MG 0:1

24e minuut.
Stołeczny rent richting de bal. Stołeczny speelt de bal door. Klungelig pakt Drakić de bal. Drakić geeft de bal voor. Charrier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kapetanos verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasio is nu in balbezit. Kapetanos onderschept slim de pass. Kapetanos geeft een lange en hoge pass. Luzardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Vlachogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Corrego Fundo MG 1:1

42e minuut.
Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić geeft de bal voor. Gnat kopt de bal weg. Stołeczny geeft een lange en hoge pass. Charrier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 60%, Corrego Fundo MG 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chronus - Corrego Fundo MG 1:1

54e minuut.
Stołeczny passt de bal zonder na te denken. Drakić geeft de bal voor. Stołeczny kopt de bal weg. Charrier rent richting de bal. Charrier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwiazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazda geeft een hoge lob. Sicolo heeft problemen om de bal te vangen. Sicolo geeft een hoge lob. Charrier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Trivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivić geeft een lange en hoge pass. Sicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicolo geeft een lange en hoge pass. Charrier maakt een snoekduik en kopt de bal. Pełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mrázek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrázek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sicolo met een snelle inworp. Rainer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gnat rent richting de bal. Charrier onderschept slim de pass. Charrier passt de bal zonder na te denken. Sicolo heeft problemen om de bal te vangen. Sicolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kereki passt de bal zonder na te denken. Kapetanos rent richting de bal. Kapetanos geeft de bal voor. Luzardo springt en kopt de bal. Vlachogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Corrego Fundo MG 2:1

87e minuut.
Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Døring. Luzardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Queijo met een snel genomen vrije trap. Schanko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapetanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kereki de bal. Kereki geeft een hoge lob. Luzardo springt en kopt de bal. Vlachogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 55%, Corrego Fundo MG 45%.
Chronus - Corrego Fundo MG 2:1