Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` FK Mintis
Normal Tactiek ruru
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Zurri passt de bal in één keer door. Quaroni rent richting de bal. Met opzet legt Binevičius zijn tegenspeler op de grond. Binevičius is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

2e minuut.
Stefanavičius speelt de bal door. Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi haalt uit met een fantastische trap. Gicelevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:1

4e minuut.
Larios probeert naar een medespeler te passen. Sauseris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauseris geeft een lange en hoge pass. Bonardi controleert de bal met de borst. Bonardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:2

9e minuut.
Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sillamo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sillamo met een snel genomen vrije trap. Bonardi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Larios speelt de bal door. Pobrazinskis met een sublieme pass. Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi schiet op doel. Sauseris probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Mazgis is nu in balbezit. Mazgis geeft een hoge lob. Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi draait met de bal, schiet en ... Gicelevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

13e minuut.
Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo verovert de bal door een tackle van achteren. Sillamo geeft een hoge lob. Bonardi springt en kopt de bal. Gicelevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:3

18e minuut.
De Canck kopt de bal weg. Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo passt de bal zonder na te denken. Bonardi heeft problemen om de bal te vangen. Bonardi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:4

19e minuut.
Diršliokas heeft problemen om de bal te vangen. Bonardi is nu in balbezit. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi onderschept slim de pass. Bonardi haalt uit met een fantastische trap. Gicelevičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pobrazinskis speelt de bal door. Klungelig pakt Bonardi de bal. Larios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Larios moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Larios schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bonardi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bonardi kan niet meer verder spelen. Špėlys komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Švagžlis trapt de bal weg van het doel. Boca kopt de bal weg. Lokvenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys onderschept slim de pass. Špėlys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gicelevičius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pobrazinskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pobrazinskis met een sublieme pass. Sillamo is nu in balbezit. Sillamo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klemenis kopt de bal weg. Sillamo heeft problemen om de bal te vangen. Sillamo passt de bal zonder na te denken. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:5

32e minuut.
Sauseris probeert naar een medespeler te passen. Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys schiet op doel. Gicelevičius bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:6

34e minuut.
Sauseris bereikt de bal nog maar net als eerste. De Canck is nu in balbezit. Lokvenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys onderschept slim de pass. Špėlys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Nanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanevičius met een sublieme pass. Sillamo speelt de bal door. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys draait met de bal, schiet en ... Gicelevičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pobrazinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobrazinskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:7

41e minuut.
Klemenis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sillamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Špėlys rent richting de bal. Špėlys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 76%, FK Mintis 24%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:8

51e minuut.
Vermaelen rent richting de bal. Nanevičius probeert naar een medespeler te passen. Sillamo speelt de bal door. Špėlys heeft problemen om de bal te vangen. Špėlys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gorelis kopt de bal weg. Sillamo rent richting de bal. Sillamo passt de bal zonder na te denken. Špėlys rent richting de bal. Špėlys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nencioni met een harde bal richting middenveld. Gorelis speelt de bal door. Sillamo speelt de bal door. Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klemenis rent richting de bal. Klemenis speelt de bal door. Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Špėlys heeft problemen om de bal te vangen. Špėlys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nencioni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nanevičius met een snelle inworp. Mazgis rent richting de bal. Mazgis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sillamo geeft de bal voor. Klungelig pakt Nencioni de bal. Špėlys rent richting de bal. Špėlys schiet op doel. Gicelevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:9

69e minuut.
Pobrazinskis speelt de bal door. Špėlys is nu in balbezit. Sauseris is nu in balbezit. Špėlys verovert de bal door een tackle van achteren. Špėlys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:10

76e minuut.
Nencioni verovert de bal door een tackle van achteren. Sillamo speelt de bal door. Špėlys is nu in balbezit. Špėlys schiet op doel. Gicelevičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:11

81e minuut.
Sauseris geeft de bal voor. Zakrževskis is nu in balbezit. Zakrževskis passt de bal zonder na te denken. Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Quaroni rent richting de bal. Klemenis verovert de bal door een tackle van achteren. Klemenis probeert naar een medespeler te passen. Mazgis is nu in balbezit. Mazgis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sillamo rent richting de bal. Sillamo passt de bal zonder na te denken. Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys schiet op doel. Sauseris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 82%, FK Mintis 18%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - FK Mintis 0:11