Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saunan takana on vieläkin tilaa Team Fastball
Kassit suuhun Tactiek fasti
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.2 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Klungelig pakt Solana de bal. Solana geeft een lange en hoge pass. Väisänen probeert de bal aan de voet te houden. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset schiet op doel. Bălănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabao verovert de bal door een tackle van achteren. Dabao probeert naar een medespeler te passen. Brisset is nu in balbezit. Brisset draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Brisset is nu in balbezit. Väisänen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brisset raakt geblesseerd tijdens het duel. Urzică legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bălănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:1

15e minuut.
Toivonen is nu in balbezit. Kaczmarek begaat een overtreding. Toivonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Toivonen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nhật Bảo Long onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Paszek probeert naar een medespeler te passen. Intxaurrandieta met een sublieme pass. Daar is Väisänen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset schiet op doel. Bălănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:2

20e minuut.
Intxaurrandieta rent richting de bal. Intxaurrandieta geeft de bal voor. Urzică rent richting de bal. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:3

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bălănescu niet meer kan verder spelen. Metsävainio komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kalliomaa rent richting de bal. Kalliomaa passt de bal met de wreef. Perälahti met een sublieme pass. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:4

31e minuut.
Kurikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurikka met een sublieme pass. Viljanmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vidanov speelt de bal door. Intxaurrandieta is nu in balbezit. Intxaurrandieta geeft de bal voor. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:5

39e minuut.
Intxaurrandieta kopt de bal weg. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Dabao bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică onderschept slim de pass. Urzică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Dabao onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Intxaurrandieta neemt de hoekschop. Urzică springt en kopt de bal. Metsävainio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:6

42e minuut.
Cebulla geeft de bal voor. Intxaurrandieta kopt de bal weg. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Metsävainio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:7

43e minuut.
Vidanov met een sublieme pass. Paszek rent richting de bal. Paszek passt de bal in één keer door. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset haalt uit met een fantastische trap. Metsävainio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urzică rent richting de bal. Myllys verovert de bal door een tackle van achteren. Myllys geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paszek de bal. Paszek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 65%, Team Fastball 35%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:7

59e minuut.
Daar is Brisset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Väisänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică onderschept slim de pass. Urzică schiet op doel. Metsävainio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Haaranen geeft een lange en hoge pass. Solana kopt de bal weg. Paszek is nu in balbezit. Paszek geeft de bal voor. Urzică maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Thế Phúc heeft problemen om de bal te vangen. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:8

65e minuut.
Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarek passt de bal met de wreef. Brisset rent richting de bal. Brisset draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:9

66e minuut.
Paszek speelt de bal door. Thế Phúc geeft een lange en hoge pass. Perälahti kopt de bal weg. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brisset krijgt zijn hoofd ertegen. Metsävainio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Urzică passt de bal in één keer door. Paszek heeft problemen om de bal te vangen. Myllys rent richting de bal. Paszek verovert de bal door een tackle van achteren. Paszek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Rantasalo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Thế Phúc rent richting de bal. Urzică onderschept slim de pass. Urzică passt de bal zonder na te denken. Rantasalo rent richting de bal. Rantasalo schiet op doel. Metsävainio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Paszek probeert naar een medespeler te passen. Rantasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantasalo passt de bal met de wreef. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klungelig pakt Vidanov de bal. Vidanov met een sublieme pass. Nhật Bảo Long speelt de bal door. Paszek is nu in balbezit. Paszek geeft een lange en hoge pass. Metsävainio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kalliomaa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Intxaurrandieta de bal. Intxaurrandieta geeft een hoge lob. Urzică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:10

88e minuut.
Urzică passt de bal in één keer door. Intxaurrandieta rent richting de bal. Intxaurrandieta passt de bal in één keer door. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 77%, Team Fastball 23%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - Team Fastball 0:11