Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc hamina oy Vanhat Juopot
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tähkävuori speelt de bal door. Saarioja is nu in balbezit. Saarioja passt de bal zonder na te denken. Töykkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Salotupa geeft de bal voor. Saarioja kopt de bal weg. Klungelig pakt Töykkä de bal. Töykkä draait met de bal, schiet en ... Peurakumpu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc hamina oy - Vanhat Juopot 0:1

16e minuut.
Kauria kan de bal niet met de borst controleren. Vaahtola is nu in balbezit. Vaahtola passt de bal in één keer door. Haapakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapakoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Holmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvenlampi verovert de bal door een tackle van achteren. Ahvenlampi passt de bal in één keer door. Haapakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapakoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Töykkä is nu in balbezit. Palovesi onderschept slim de pass. Virkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salotupa verovert de bal door een tackle van achteren. Salotupa probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Holmen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Töykkä de bal. Takamaa rent richting de bal. Töykkä verovert de bal door een tackle van achteren. Töykkä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc hamina oy 69%, Vanhat Juopot 31%.
fc hamina oy - Vanhat Juopot 0:1

60e minuut.
Palovesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Peräaho de bal. Holmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmen geeft een hoge lob. Takamaa heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Tähkävuori rent richting de bal. Harju onderschept slim de pass. Harju probeert naar een medespeler te passen. Haapakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapakoski haalt uit met een fantastische trap. Lappveteläinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kauria is nu in balbezit. Kauria geeft een hoge lob. Töykkä is nu in balbezit. Holmen is nu in balbezit. Holmen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ahvenlampi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vähätupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmen rent richting de bal. Holmen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Takamaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vähätupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmen is nu in balbezit. Holmen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Takamaa geeft de bal voor. Inworp. Vähätupa met een snelle inworp. Holmen rent richting de bal. Holmen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc hamina oy - Vanhat Juopot 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc hamina oy 62%, Vanhat Juopot 38%.
fc hamina oy - Vanhat Juopot 0:2