Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smrdljivi Levi Rudar Psi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Mrak schiet op doel. Mlinar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Draksler de bal onder controle te krijgen. Mrak is nu in balbezit. Mrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Ahac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furman. Furman krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jelen rent richting de bal. Draksler verovert de bal door een tackle van achteren. Draksler geeft een hoge lob. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mrak is nu in balbezit. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak rent richting de bal. Mrak schiet op doel. Mlinar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Semler zal de hoekschop nemen. Veter heeft problemen om de bal te vangen. Hudobir bokst de bal weg. Lazar rent richting de bal. Lazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrdljivi Levi - Rudar Psi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrdljivi Levi 52%, Rudar Psi 48%.
Smrdljivi Levi - Rudar Psi 0:1

59e minuut.
Kamnik heeft problemen om de bal te vangen. Semler rent richting de bal. Semler passt de bal zonder na te denken. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowie rent richting de bal. Semler maakt een afschuwelijke overtreding. Semler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrdljivi Levi 42%, Rudar Psi 58%.
Smrdljivi Levi - Rudar Psi 0:1