Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matricule4 SK Cornervlag
Normal Tactiek defensief
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 43.9
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Suys bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys passt de bal met de wreef. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:1

7e minuut.
Klement is nu in balbezit. Klement passt de bal met de wreef. Van Hove rent richting de bal. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klement kopt de bal weg. Van Hove heeft problemen om de bal te vangen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. Lambert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:2

11e minuut.
Wieruchowski is nu in balbezit. Wieruchowski passt de bal in één keer door. Casteleyn speelt de bal door. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell passt de bal in één keer door. Dobrinescu rent richting de bal. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares draait met de bal, schiet en ... Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:3

25e minuut.
Suys geeft een lange en hoge pass. Bach speelt de bal door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares draait met de bal, schiet en ... Lambert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:4

32e minuut.
Dobrinescu passt de bal in één keer door. Carbonell is nu in balbezit. Klungelig pakt Carbonell de bal. Carbonell geeft een hoge lob. Linares maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kulawik is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulawik met de inworp. Dobrinescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klement raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simão komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matricule4 75%, SK Cornervlag 25%.
Matricule4 - SK Cornervlag 0:5

48e minuut.
Casteleyn geeft een hoge lob. Daar is Poláška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Vandecauter zijn tegenspeler op de grond. Vandecauter krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Van Hove rent richting de bal. Kulawik onderschept slim de pass. Kulawik met een sublieme pass. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wieruchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wieruchowski speelt de bal door. Daar is Dobrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel. Lambert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieruchowski speelt de bal door. Comin rent richting de bal. Linares onderschept slim de pass. Linares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:6

75e minuut.
Carbonell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svinarov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Suys geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Raedt de bal onder controle te krijgen. Kędzior speelt de bal door. Linares rent richting de bal. Linares draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:7

80e minuut.
Van Hove heeft problemen om de bal te vangen. Van Hove met een sublieme pass. Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares draait met de bal, schiet en ... Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:8

85e minuut.
Inworp. Kulawik met een snelle inworp. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matricule4 - SK Cornervlag 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matricule4 73%, SK Cornervlag 27%.
Matricule4 - SK Cornervlag 0:9