Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rooigem SK Cornervlag
532 Tactiek defensief
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Irisarri probeert naar een medespeler te passen. Madari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu begaat een overtreding. Dobrinescu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
de la Peña met een sublieme pass. Csikós is nu in balbezit. Wieruchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Casanova trapt de bal weg. Valles is nu in balbezit. Simão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simão krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Irisarri probeert naar een medespeler te passen. Valles is nu in balbezit. Valles passt de bal in één keer door. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Linares is nu in balbezit. Dobrinescu is nu in balbezit. Linares is nu in balbezit. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Casanova met een harde bal richting middenveld. Simão kopt de bal weg. Irisarri rent richting de bal. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu schiet op doel. Casanova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Csikós rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wieruchowski. Csikós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. da Fazenda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valles springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu rent richting de bal. Met opzet legt Cikán zijn tegenspeler op de grond. Cikán is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Irisarri onderschept slim de pass. Irisarri met een sublieme pass. da Fazenda rent richting de bal. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Casanova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 56%, SK Cornervlag 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc rooigem - SK Cornervlag 0:0

50e minuut.
Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós rent richting de bal. Bach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bach krijgt een gele kaart. Csikós is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csikós kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - SK Cornervlag 1:0

62e minuut.
da Fazenda speelt de bal door. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert passt de bal in één keer door. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - SK Cornervlag 2:0

65e minuut.
Kierzek speelt de bal door. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... Badrani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - SK Cornervlag 3:0

68e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap. Casanova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kędzior geeft de bal voor. Valles heeft problemen om de bal te vangen. Valles passt de bal zonder na te denken. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
de la Peña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulawik met de inworp. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Casanova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rooigem - SK Cornervlag 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rooigem 60%, SK Cornervlag 40%.
fc rooigem - SK Cornervlag 3:1