Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. Sangre Charrua
Emiliano Albin Tactiek con 1 y ricota
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.7 gemiddelde waardering 61.5
good Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


18e minuut.
Larrosa rent richting de bal. Larrosa probeert naar een medespeler te passen. Irazoqui is nu in balbezit. Irazoqui geeft een lange en hoge pass. Savia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Deguara onderschept slim de pass. Deguara geeft de bal voor. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Savia springt en kopt de bal. Mariaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Perales rent richting de bal. Perales passt de bal in één keer door. Savia is nu in balbezit. Savia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Sangre Charrua 0:1

31e minuut.
Perales met een sublieme pass. Burguez rent richting de bal. Burguez passt de bal zonder na te denken. Savia rent richting de bal. Savia schiet op doel. Mariaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Zaballa verovert de bal door een tackle van achteren. Zaballa geeft een lange en hoge pass. Irazoqui is nu in balbezit. Irazoqui geeft een lange en hoge pass. Savia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Larrosa passt de bal met de wreef. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos speelt de bal door. Savia rent richting de bal. Savia draait met de bal, schiet en ... Mariaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Perales met een sublieme pass. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Savia is nu in balbezit. Savia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Burguez probeert naar een medespeler te passen. Barrientos rent richting de bal. Barrientos passt de bal in één keer door. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia draait met de bal, schiet en ... Mariaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čorbo onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Sangre Charrua 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 71%, Sangre Charrua 29%.
Decano F.C. - Sangre Charrua 0:2

47e minuut.
Perales rent richting de bal. Perales passt de bal met de wreef. Irazoqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Irazoqui geeft een lange en hoge pass. Savia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Deguara is nu in balbezit. Carneiro onderschept slim de pass. Carneiro geeft een lange en hoge pass. Evangelista maakt een snoekduik en kopt de bal. Sardeson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Sangre Charrua 1:2

56e minuut.
Čorbo kopt de bal weg. Perales is nu in balbezit. Perales passt de bal zonder na te denken. Savia is nu in balbezit. Savia haalt uit met een fantastische trap. Mariaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Stojšin met een snelle inworp. Burguez speelt de bal door. Barrientos met een sublieme pass. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia haalt uit met een fantastische trap. Mariaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Burguez geeft een lange en hoge pass. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos met een sublieme pass. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel passt de bal in één keer door. Evangelista rent richting de bal. Evangelista draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Sardeson geeft een hoge lob. Inworp. Carneiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pereyra de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Burguez is nu in balbezit. Burguez passt de bal in één keer door. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft de bal voor. Savia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Stojšin onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrientos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burguez geeft de bal voor. Savia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Perales is nu in balbezit. Perales passt de bal met de wreef. Daar is Irazoqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irazoqui geeft een hoge lob. Savia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Deguara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carneiro met een snelle inworp. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista haalt uit met een fantastische trap. Sardeson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Funil onderschept slim de pass. Moskalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Larrosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larrosa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kaliszan met een sublieme pass. Larrosa heeft problemen om de bal te vangen. Larrosa met een sublieme pass. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 70%, Sangre Charrua 30%.
Decano F.C. - Sangre Charrua 1:2