Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-29 21:25
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: manager Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3016
Abia Connection Soccer Champions
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 25
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Teberen verovert de bal door een tackle van achteren. Nwordu rent richting de bal. Nwordu passt de bal in één keer door. Iroha is nu in balbezit. Iroha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ukohu is nu in balbezit. Nwordu onderschept slim de pass. Nwordu passt de bal zonder na te denken. Iroha rent richting de bal. Iroha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Enakarhire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Wahab rent richting de bal. Wahab passt de bal in één keer door. Agu rent richting de bal. Agu draait met de bal, schiet en ... Frimpong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Connection - Soccer Champions 1:0

14e minuut.
Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen geeft een lange en hoge pass. Daar is Iroha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iroha draait met de bal, schiet en ... Enakarhire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abia Connection - Soccer Champions 1:1

17e minuut.
Obiorah is nu in balbezit. Obiorah speelt de bal door. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu is nu in balbezit. Osondu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Onwuzuruike passt de bal zonder na te denken. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu probeert naar een medespeler te passen. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Nwordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoyinmi geeft een hoge lob. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab onderschept slim de pass. Wahab draait met de bal, schiet en ... Frimpong bokst de bal weg.

39e minuut.
Ukohu geeft een hoge lob. Inworp. Teberen met de inworp. Nwordu rent richting de bal. Nwordu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ukohu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sule met een snelle inworp. Nwordu rent richting de bal. Nwordu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Connection 57%, Soccer Champions 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abia Connection - Soccer Champions 1:1

46e minuut.
Daar is Osondu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahab is nu in balbezit. Osondu maakt een afschuwelijke overtreding. Osondu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Wahab is nu in balbezit. Wahab schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ezoba de bal onder controle te krijgen. Iroha is nu in balbezit. Iroha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ndah met een harde bal richting middenveld. Agu kopt de bal weg. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledor onderschept slim de pass. Ledor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Iroha rent richting de bal. Iroha passt de bal in één keer door. Nwordu rent richting de bal. Nwordu schiet op doel. Enakarhire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Connection - Soccer Champions 1:2

83e minuut.
Agu passt de bal met de wreef. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike is nu in balbezit. Wahab onderschept slim de pass. Wahab haalt uit met een fantastische trap. Frimpong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Connection 45%, Soccer Champions 55%.
Abia Connection - Soccer Champions 1:2