Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-08 21:25
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Leo City Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3078
castle football academy BBC Grill
Normal Tactiek BBC
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 31.8
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen average


14e minuut.
Klungelig pakt Iheanacho de bal. Zalyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:1

17e minuut.
Doeltrap. Gabriel met een harde bal richting middenveld. Zalyalov kopt de bal weg. Achebe heeft problemen om de bal te vangen. Achebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:2

19e minuut.
Dosu onderschept slim de pass. Dosu geeft een hoge lob. Zalyalov met een sublieme pass. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Acquistapace bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquistapace geeft de bal voor. Podpalyj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Achebe is nu in balbezit. Achebe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Inworp. Podpalyj met de inworp. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe verovert de bal door een tackle van achteren. Achebe geeft een hoge lob. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inuwa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:3

30e minuut.
Chibueze rent richting de bal. Zalyalov onderschept slim de pass. Zalyalov passt de bal in één keer door. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castle football academy 71%, BBC Grill 29%.
castle football academy - BBC Grill 0:4

46e minuut.
Orczyk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
MacMonies geeft de bal voor. Okocha rent richting de bal. Okocha passt de bal in één keer door. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Gabriel met een harde bal richting middenveld. Zalyalov kopt de bal weg. Klungelig pakt Inuwa de bal. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:5

72e minuut.
Ikeagu passt de bal met de wreef. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj passt de bal in één keer door. Kopitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopitar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Irozuru de bal onder controle te krijgen. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:6

75e minuut.
Ikeagu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zalyalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopitar is nu in balbezit. Kopitar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kopitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopitar probeert naar een medespeler te passen. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ... Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:7

80e minuut.
MacMonies speelt de bal door. Acquistapace rent richting de bal. Acquistapace probeert naar een medespeler te passen. Kopitar is nu in balbezit. Kopitar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:8

81e minuut.
MacMonies met de inworp. Klungelig pakt Acquistapace de bal. Acquistapace met een sublieme pass. Kopitar rent richting de bal. Kopitar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ikeagu passt de bal zonder na te denken. Daar is Forné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forné geeft een lange en hoge pass. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj passt de bal met de wreef. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Gabriel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
castle football academy - BBC Grill 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castle football academy 76%, BBC Grill 24%.
castle football academy - BBC Grill 0:9