Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stevies FC castle football academy
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu geeft de bal voor. Uche heeft problemen om de bal te vangen. Datoru verovert de bal door een tackle van achteren. Datoru draait met de bal, schiet en ... Fasindo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert speelt de bal door. Igweonu speelt de bal door. Oghene rent richting de bal. Oghene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dosu geeft de bal voor. Aminu is nu in balbezit. Datoru onderschept slim de pass. Ledor rent richting de bal. Ledor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Uche geeft een hoge lob. Amokachi rent richting de bal. Amokachi probeert naar een medespeler te passen. Ademola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Igweonu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dombraye met de inworp. Uche rent richting de bal. Uche geeft een lange en hoge pass. Gabriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Igweonu de bal onder controle te krijgen. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal zonder na te denken. Oghene rent richting de bal. Oghene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevies FC 42%, castle football academy 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stevies FC - castle football academy 0:0

49e minuut.
Lambert geeft een hoge lob. Gabriel met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ndah geeft een hoge lob. Amokachi is nu in balbezit. Amokachi geeft de bal voor. Dombraye rent richting de bal. Dombraye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stevies FC - castle football academy 1:0

75e minuut.
Okocha geeft een lange en hoge pass. Ademola rent richting de bal. Ademola probeert naar een medespeler te passen. Amokachi is nu in balbezit. Amokachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Dombraye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola rent richting de bal. Ademola schiet op doel. Gabriel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Irozuru geeft een lange en hoge pass. Datoru probeert de bal aan de voet te houden. Lambert is nu in balbezit. Lambert met een sublieme pass. Uche geeft de bal voor. Gabriel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevies FC 18%, castle football academy 82%.
Stevies FC - castle football academy 1:0