Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RB_Buducnost telep
o Tactiek **6v-2-2
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 27.9
wonderbaarlijk Schieten waardeloos
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Stankiewicz is nu in balbezit. Thépot verovert de bal door een tackle van achteren. Thépot passt de bal met de wreef. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 1:0

3e minuut.
Panigada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thépot is nu in balbezit. Stankiewicz is nu in balbezit. Thépot onderschept slim de pass. Thépot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Van Hoof rent richting de bal. Krúl rent richting de bal. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. Ðurovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 2:0

6e minuut.
Panigada speelt de bal door. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Thépot onderschept slim de pass. Klungelig pakt Thépot de bal. Thépot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Carino verovert de bal door een tackle van achteren. Carino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Hoof de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Ðurovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 3:0

10e minuut.
Bondăreţ passt de bal met de wreef. Stankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Thépot bereikt de bal nog maar net als eerste. Thépot haalt uit met een fantastische trap. Ðurovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 4:0

15e minuut.
Szczotok geeft een hoge lob. Tănase kan de bal niet met de borst controleren. Tănase geeft een lange en hoge pass. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Panigada kopt de bal weg. Van Hoof speelt de bal door. Klungelig pakt Liaño de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Ðurovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 5:0

17e minuut.
Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino passt de bal in één keer door. De Clerck rent richting de bal. Krúl is nu in balbezit. Krúl draait met de bal, schiet en ... Ðurovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Łętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łętowski geeft een hoge lob. Abdel kopt de bal weg. Panigada heeft problemen om de bal te vangen. Panigada geeft een lange en hoge pass. Ðurovski bokst de bal weg.

24e minuut.
Panigada is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panigada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thépot bereikt de bal nog maar net als eerste. Thépot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Panigada verovert de bal door een tackle van achteren. Panigada geeft een hoge lob. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. Ðurovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 6:0

28e minuut.
Panigada rent richting de bal. Bondăreţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panigada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carino met een snel genomen vrije trap. Liaño kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Hoof de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Begoña is nu in balbezit. Carino verovert de bal door een tackle van achteren. Carino passt de bal met de wreef. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof passt de bal met de wreef. Ðurovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Łętowski rent richting de bal. Łętowski met een sublieme pass. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Ðurovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Krúl passt de bal in één keer door. Carino is nu in balbezit. Carino passt de bal zonder na te denken. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. De Clerck trapt de bal weg. Krúl kopt de bal weg. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ðurovski probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Stankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 7:0

41e minuut.
Begoña speelt de bal door. Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz passt de bal zonder na te denken. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ... Ðurovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðurovski met een sublieme pass. Krúl kopt de bal weg. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Ðurovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 8:0

43e minuut.
Mudėnas is nu in balbezit. Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. Panigada met een sublieme pass. Thépot bereikt de bal nog maar net als eerste. Thépot haalt uit met een fantastische trap. Ðurovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 9:0

45e minuut.
Jedliński komt het veld opgelopen. Tungsakulmongkol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 15%, telep 85%.
RB_Buducnost - telep 9:0

46e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft de bal voor. Carino probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Ðurovski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino geeft de bal voor. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 10:0

49e minuut.
Ðujić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Militaru komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino passt de bal zonder na te denken. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Ðurovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 11:0

55e minuut.
Łętowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Szczotok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino rent richting de bal. Carino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ðurovski trapt de bal weg. Begoña kopt de bal weg. Petranović is nu in balbezit. Liaño verovert de bal door een tackle van achteren. Liaño schiet op doel. Ðurovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Panigada geeft een lange en hoge pass. Van Hoof krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Szczotok de bal. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel. De bal raakt de paal. Carino met een sublieme pass. Klungelig pakt Jedliński de bal. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Łętowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carino probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Ðurovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 12:0

66e minuut.
Daar is Van Hoof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedliński is nu in balbezit. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Ðurovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 13:0

69e minuut.
Thépot is nu in balbezit. Jedliński met een sublieme pass. Thépot is nu in balbezit. Jedliński rent richting de bal. Jedliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 14:0

71e minuut.
Carino is nu in balbezit. Carino geeft een hoge lob. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 15:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vojnović komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tungsakulmongkol is nu in balbezit. Tungsakulmongkol geeft de bal voor. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Thépot verovert de bal door een tackle van achteren. Thépot passt de bal met de wreef. Vojnović is nu in balbezit. Vojnović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vojnović rent richting de bal. Van Hoof rent richting de bal. De Clerck speelt de bal door. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Ðurovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - telep 16:0

87e minuut.
Tungsakulmongkol speelt de bal door. Klungelig pakt Jedliński de bal. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Vojnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 26%, telep 74%.
RB_Buducnost - telep 16:0