Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-06 19:13
  • Competitiewedstrijd: III Liga.02
  • Stadion: Mačići Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Mačići Železničar Ćuprija
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Botić probeert naar een medespeler te passen. Tanasijević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bregović. Tanasijević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuljović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Šaula is nu in balbezit. Drakić begaat een overtreding. Šaula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aksentijević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Temunović passt de bal met de wreef. Labudović verovert de bal door een tackle van achteren. Šaula kan de bal niet met de borst controleren. Tanasijević is nu in balbezit. Tanasijević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić rent richting de bal. Botić passt de bal met de wreef. Tanasijević is nu in balbezit. Tanasijević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Malbaša probeert naar een medespeler te passen. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksentijević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aksentijević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mačići 53%, Železničar Ćuprija 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mačići - Železničar Ćuprija 0:0

46e minuut.
Malbaša passt de bal zonder na te denken. Stajkovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanasijević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stajkovac moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stajkovac kan niet meer verder spelen. Kunovac komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pecikozić geeft een hoge lob. Matanović heeft problemen om de bal te vangen. Matanović probeert naar een medespeler te passen. Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanasijević onderschept slim de pass. Tanasijević draait met de bal, schiet en ... Masnikosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Železničar Ćuprija 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mačići 51%, Železničar Ćuprija 49%.
Mačići - Železničar Ćuprija 1:0