Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Prizren fc kisach
Normal Tactiek 352 K
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten solid
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


6e minuut.
Ivančević trapt de bal weg van het doel. Odolan rent richting de bal. Odolan passt de bal in één keer door. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:1

6e minuut.
Milašević is nu in balbezit. Milašević passt de bal zonder na te denken. Dragišić rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ... Ivančević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:2

11e minuut.
Vega passt de bal in één keer door. Odolan probeert naar een medespeler te passen. Lazović is nu in balbezit. Mamukashvili onderschept slim de pass. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Ivančević trapt de bal weg. Horváth kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:3

18e minuut.
Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Ivančević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:4

23e minuut.
Niang geeft een hoge lob. Popović kan de bal niet met de borst controleren. Popović geeft een lange en hoge pass. Kossakowski geeft een lange en hoge pass. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nerandžić geeft een hoge lob. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft de bal voor. Mamukashvili rent richting de bal. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kossakowski passt de bal met de wreef. Popović is nu in balbezit. Mamukashvili onderschept slim de pass. Mamukashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:5

36e minuut.
Odolan kopt de bal weg. Popović is nu in balbezit. Mamukashvili onderschept slim de pass. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ... Ivančević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:6

43e minuut.
Odolan speelt de bal door. Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamukashvili passt de bal met de wreef. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Prizren 74%, fc kisach 26%.
Soko Prizren - fc kisach 0:7

46e minuut.
Alfino komt het veld opgelopen. Calderé komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Horváth rent richting de bal. Horváth geeft een hoge lob. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado draait met de bal, schiet en ... Ivančević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Vučićević is nu in balbezit. Mamukashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mamukashvili schiet op doel. Na een snelle pass probeert Popović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:8

53e minuut.
Horváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Horváth geeft een lange en hoge pass. Daar is Nerandžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:9

57e minuut.
Mamukashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mamukashvili geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Ivančević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:10

61e minuut.
Mamukashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Popović verovert de bal door een tackle van achteren. Popović geeft de bal voor. Vujević kopt de bal weg. Avalić geeft een hoge lob. Ivančević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kossakowski kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Grubić begaat een overtreding. Grubić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Calderé rent richting de bal. Calderé geeft een lange en hoge pass. Popović is nu in balbezit. Mamukashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Grubić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - fc kisach 0:11

90e minuut.
Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski geeft de bal voor. Calderé kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Prizren 86%, fc kisach 14%.
Soko Prizren - fc kisach 0:11