Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo Fc Dj Milan (Mirijevo)
Normal Tactiek trening
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Zakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koc rent richting de bal. Koc geeft een hoge lob. Samardžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vasović trapt de bal weg. Klungelig pakt Madeo de bal. Madeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Samardžija de bal. Madeo probeert naar een medespeler te passen. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić draait met de bal, schiet en ... Vasović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:1

14e minuut.
Čaušić geeft de bal voor. Inworp. Cotenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeo geeft een lange en hoge pass. Vasović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Madeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija passt de bal in één keer door. Aleksić rent richting de bal. Aleksić schiet op doel. Vasović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeo speelt de bal door. Samardžija rent richting de bal. Samardžija draait met de bal, schiet en ... Vasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Koc rent richting de bal. Koc geeft een lange en hoge pass. Samardžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija geeft een hoge lob. Aleksić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kordić kopt de bal weg. Daar is Alpha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpha passt de bal met de wreef. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 70%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 30%.
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:1

47e minuut.
Samardžija onderschept slim de pass. Samardžija geeft een lange en hoge pass. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:2

56e minuut.
Madeo passt de bal met de wreef. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija passt de bal in één keer door. Aleksić rent richting de bal. Aleksić draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski speelt de bal door. Madeo rent richting de bal. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:3

74e minuut.
Nemeček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Soares Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Filho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tabaszewski kopt de bal weg. Madeo rent richting de bal. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeo is nu in balbezit. Madeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:4

79e minuut.
Madeo is nu in balbezit. Aleksić rent richting de bal. Aleksić passt de bal met de wreef. Samardžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:5

83e minuut.
Tutorić passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soares Filho met de inworp. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski geeft een hoge lob. Vasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samardžija heeft problemen om de bal te vangen. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić schiet op doel. Vasović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:6

89e minuut.
Soares Filho met een sublieme pass. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija draait met de bal, schiet en ... Nemeček probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cotenescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Aleksić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksić draait met de bal, schiet en ... Vasović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 73%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 27%.
Crvena Zvezda Istočno Sarajevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:7