Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inconspicuous Swifts Insolent Bows
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Whelan neemt de hoekschop. Lally heeft problemen om de bal te vangen. Moloney is nu in balbezit. Moloney draait met de bal, schiet en ... Deeney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inconspicuous Swifts - Insolent Bows 1:0

27e minuut.
Lally probeert naar een medespeler te passen. Donavan rent richting de bal. Donavan met een sublieme pass. Moloney heeft problemen om de bal te vangen. Moloney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lally rent richting de bal. Redmond onderschept slim de pass. Creighan bereikt de bal nog maar net als eerste. Redmond onderschept slim de pass. Redmond haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inconspicuous Swifts 45%, Insolent Bows 55%.
Inconspicuous Swifts - Insolent Bows 1:0

46e minuut.
Eastham passt de bal zonder na te denken. Ferry is nu in balbezit. Eastham begaat een overtreding. Eastham krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Klungelig pakt Irwin de bal. Irwin passt de bal in één keer door. Donavan geeft een hoge lob. Moloney heeft problemen om de bal te vangen. Moloney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Donavan geeft de bal voor. Tooze rent richting de bal. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney schiet op doel. Deeney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inconspicuous Swifts 35%, Insolent Bows 65%.
Inconspicuous Swifts - Insolent Bows 1:0