Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mossy Stones Furious Wanderers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Watkinson met de inworp. Lally rent richting de bal. Lally geeft een hoge lob. Ullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullen haalt uit met een fantastische trap. Ferry bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Schaunig passt de bal met de wreef. Ullen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quinlan. Quinlan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gregory is nu in balbezit. Lally bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory verovert de bal door een tackle van achteren. Gilchrist is nu in balbezit. Gilchrist schiet op doel. Caffrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pradhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradhan met een sublieme pass. Quinlan rent richting de bal. Ullen verovert de bal door een tackle van achteren. Ullen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
McTiernan speelt de bal door. Daar is Ullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flanaghan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullen is nu in balbezit. Ullen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mossy Stones 58%, Furious Wanderers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mossy Stones - Furious Wanderers 0:0

61e minuut.
Schaunig is nu in balbezit. Schaunig speelt de bal door. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory verovert de bal door een tackle van achteren. Gregory schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mossy Stones - Furious Wanderers 0:1

84e minuut.
Lally geeft een lange en hoge pass. Daar is Pradhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pradhan met een sublieme pass. Keenan is nu in balbezit. Keenan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mossy Stones 61%, Furious Wanderers 39%.
Mossy Stones - Furious Wanderers 0:1