Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-04 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: .VVV. Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1640
.VVV. Pat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Prudêncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortes rent richting de bal. Fortes passt de bal met de wreef. Sampaio is nu in balbezit. Sampaio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nogueira onderschept slim de pass. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho passt de bal met de wreef. Praça rent richting de bal. Praça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.VVV. - Pat 1:0

20e minuut.
Fortes is nu in balbezit. Schneider onderschept slim de pass. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Praça is nu in balbezit. Praça haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jefferson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
.VVV. - Pat 2:0

43e minuut.
Taffarel probeert naar een medespeler te passen. Pompeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu met een sublieme pass. Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.VVV. - Pat 2:1

44e minuut.
Schneider raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vieira komt het veld opgelopen. Praça met een sublieme pass. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pressato. Vieira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vieira kan niet meer verder spelen. Caça-Rato komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .VVV. 53%, Pat 47%.
.VVV. - Pat 2:1

54e minuut.
Daar is Ligeirinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligeirinho speelt de bal door. Praça rent richting de bal. Praça schiet op doel. Na een snelle pass probeert Formiga de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ross speelt de bal door. Taffarel speelt de bal door. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato verovert de bal door een tackle van achteren. Pressato haalt uit met een fantastische trap. Batista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Caça-Rato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caça-Rato geeft een lange en hoge pass. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Formiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jefferson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .VVV. 53%, Pat 47%.
.VVV. - Pat 2:1
Pat