Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-08 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: miracana Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18987
F.C New Juve U.S.Montevergine
boom Tactiek Salgado
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.8 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten excellent
solid Passen good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nana met een sublieme pass. Lečić probeert de bal met de borst te controleren. Lečić geeft de bal voor. Anzalone krijgt zijn hoofd ertegen. Curiel bokst de bal weg.

12e minuut.
Szmateła verovert de bal door een tackle van achteren. Szmateła met een sublieme pass. Gotelli met een sublieme pass. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Levidis geeft een hoge lob. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbore begaat een overtreding. Arbore krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cester met de inworp. De Palma rent richting de bal. De Palma haalt uit met een fantastische trap. Curiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Anzalone kopt de bal weg. De Palma is nu in balbezit. Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli haalt uit met een fantastische trap. Curiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - U.S.Montevergine 0:1

24e minuut.
Cester speelt de bal door. Anzalone rent richting de bal. Anzalone passt de bal in één keer door. De Palma rent richting de bal. De Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - U.S.Montevergine 0:2

27e minuut.
Gotelli is nu in balbezit. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli is nu in balbezit. Anzalone rent richting de bal. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Arbore onderschept slim de pass. Arbore geeft een lange en hoge pass. Szmateła rent richting de bal. De Palma verovert de bal door een tackle van achteren. De Palma draait met de bal, schiet en ... Curiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Selimaj neemt vlug de vrije trap. Cester met een sublieme pass. Szmateła heeft problemen om de bal te vangen. De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ciurba is nu in balbezit. Ciurba met een sublieme pass. Arbore bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopat verovert de bal door een tackle van achteren. Vopat draait met de bal, schiet en ... Fratangeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - U.S.Montevergine 1:2

37e minuut.
Vopat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bahia de bal. Bahia speelt de bal door. Vopat is nu in balbezit. Vopat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C New Juve - U.S.Montevergine 2:2

39e minuut.
Salomone onderschept slim de pass. Salomone geeft de bal voor. Klungelig pakt Selimaj de bal. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Curiel bokst de bal weg. De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - U.S.Montevergine 2:3

41e minuut.
Ciurba probeert naar een medespeler te passen. Vopat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeglio begaat een overtreding. Azeglio krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Levidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečić onderschept slim de pass. Lečić speelt de bal door. Anzalone rent richting de bal. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Curiel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C New Juve 65%, U.S.Montevergine 35%.
F.C New Juve - U.S.Montevergine 2:3

49e minuut.
Anzalone rent richting de bal. Anzalone speelt de bal door. Daar is De Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Palma schiet op doel. Curiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - U.S.Montevergine 2:4

53e minuut.
Skrucha kopt de bal weg. Vopat rent richting de bal. Salomone maakt een afschuwelijke overtreding. Salomone krijgt een gele kaart. Vopat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Cester kopt de bal weg. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli is nu in balbezit. Gotelli schiet op doel. Curiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - U.S.Montevergine 2:5

60e minuut.
Ossa met de inworp. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bahia de bal. Bahia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Anzalone stond buitenspel. Ignazi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Padovani komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Padovani is nu in balbezit. Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli passt de bal in één keer door. De Palma rent richting de bal. De Palma schiet op doel. Curiel bokst de bal weg.

90e minuut.
Azeglio speelt de bal door. Patury komt bij de bal en schiet. Yovo kopt de bal weg. Bahia geeft de bal voor. Skrucha maakt een snoekduik en kopt de bal. Fratangeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C New Juve 60%, U.S.Montevergine 40%.
F.C New Juve - U.S.Montevergine 2:5