Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa Antoniana F.C.
433coppa Tactiek compatto alto
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 61.6
average Schieten formidable
average Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Szymczycha geeft een lange en hoge pass. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Monfredini rent richting de bal. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento schiet op doel. Tzavelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Zadylak onderschept slim de pass. Zadylak passt de bal met de wreef. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:1

9e minuut.
Zadylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Włodarz rent richting de bal. Włodarz passt de bal met de wreef. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Tzavelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Sarmiento de bal. Müürsepp rent richting de bal. Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Tzavelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:2

19e minuut.
Inworp. Ioan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Müürsepp is nu in balbezit. Harant verovert de bal door een tackle van achteren. Harant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Szymczycha probeert naar een medespeler te passen. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak passt de bal in één keer door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Włodarz kopt de bal weg. Zadylak rent richting de bal. Zadylak geeft een hoge lob. Harant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Włodarz passt de bal zonder na te denken. Szymczycha met een sublieme pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento schiet op doel. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:3

26e minuut.
Lupu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan geeft de bal voor. Sarmiento krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Râpnu passt de bal zonder na te denken. Geisel probeert naar een medespeler te passen. Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubović onderschept slim de pass. Golubović geeft de bal voor. Tzavelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan geeft de bal voor. Monfredini is nu in balbezit. Harant verovert de bal door een tackle van achteren. Harant schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zadylak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Włodarz rent richting de bal. Włodarz speelt de bal door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Włodarz kopt de bal weg. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Duarte zijn tegenspeler op de grond. Duarte is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Monfredini verovert de bal door een tackle van achteren. Zadylak met een sublieme pass. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:4

42e minuut.
Tzavelas trapt de bal weg van het doel. Włodarz speelt de bal door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:5

44e minuut.
Daar is Geisel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisel passt de bal zonder na te denken. Petrecca rent richting de bal. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento schiet op doel. Tzavelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 87%, Antoniana F.C. 13%.
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:5

46e minuut.
Porras Ruiz komt het veld opgelopen. Ascuy komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ascuy is nu in balbezit. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Harant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant schiet op doel. Tzavelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Tzavelas speelt de bal door. Johansen probeert de bal met de borst te controleren. Ascuy verovert de bal door een tackle van achteren. Ascuy geeft de bal voor. Sarmiento krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Johansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubović onderschept slim de pass. Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Szymczycha passt de bal met de wreef. Porras Ruiz is nu in balbezit. Porras Ruiz passt de bal met de wreef. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:6

58e minuut.
Włodarz geeft de bal voor. Porras Ruiz kopt de bal weg. Monfredini is nu in balbezit. Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lupu is nu in balbezit. Harant verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Harant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:7

60e minuut.
Ascuy heeft problemen om de bal te vangen. Ascuy passt de bal in één keer door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Tzavelas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:8

64e minuut.
Râpnu passt de bal zonder na te denken. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel begaat een overtreding. Geisel krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ascuy is nu in balbezit. Ascuy geeft de bal voor. Harant rent richting de bal. Harant haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Włodarz geeft een lange en hoge pass. Porras Ruiz is nu in balbezit. Porras Ruiz geeft een lange en hoge pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ascuy rent richting de bal. Ascuy passt de bal in één keer door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:9

74e minuut.
Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento is nu in balbezit. Geisel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarmiento is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarmiento neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:10

78e minuut.
Włodarz met een sublieme pass. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy passt de bal in één keer door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy speelt de bal door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:11

89e minuut.
Ascuy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monfredini. Ascuy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Włodarz met een snel genomen vrije trap. Sarmiento krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Lupu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harant rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernandes. Fernandes krijgt een gele kaart. Harant raakt geblesseerd tijdens het duel. Szymczycha komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 84%, Antoniana F.C. 16%.
A.C Telefono Casa - Antoniana F.C. 0:11