Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-18 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.15
  • Stadion: ostialido Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10704
SuperSantos decima-mas
LIDO532-GAZALCI Tactiek defend
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 56.8
average Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


9e minuut.
Rimondi is nu in balbezit. Van Driessche onderschept slim de pass. Van Driessche passt de bal met de wreef. Zajatz rent richting de bal. Zajatz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tys is nu in balbezit. Elia is nu in balbezit. Tys is nu in balbezit. Tys draait met de bal, schiet en ... Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Van Driessche is nu in balbezit. Pîrnău onderschept slim de pass. Pîrnău met een sublieme pass. Elia rent richting de bal. Elia draait met de bal, schiet en ... Jegliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Elia speelt de bal door. Pîrnău is nu in balbezit. Pîrnău probeert naar een medespeler te passen. Elia is nu in balbezit. Elia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tys probeert naar een medespeler te passen. Pîrnău bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrnău passt de bal met de wreef. Elia rent richting de bal. Elia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Çokay is nu in balbezit. Beţivu rent richting de bal. Beţivu geeft een hoge lob. Elia rent richting de bal. Elia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Beţivu met een sublieme pass. Tys rent richting de bal. Tys met een sublieme pass. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - decima-mas 0:1

31e minuut.
Tys verovert de bal door een tackle van achteren. Tys met een sublieme pass. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elia onderschept slim de pass. Elia haalt uit met een fantastische trap. Jegliński bokst de bal weg. Jansen probeert naar een medespeler te passen. Tys rent richting de bal. Tys passt de bal met de wreef. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - decima-mas 0:2

37e minuut.
Pîrnău passt de bal in één keer door. Tys heeft problemen om de bal te vangen. Tys speelt de bal door. Beţivu rent richting de bal. Beţivu geeft een hoge lob. Jegliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 73%, decima-mas 27%.
SuperSantos - decima-mas 0:2

51e minuut.
Tys passt de bal zonder na te denken. Rolón probeert naar een medespeler te passen. Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. Elia schiet op doel. Jegliński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Rolón de bal. Rolón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Elia de bal. Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tys speelt de bal door. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu passt de bal met de wreef. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel. Jegliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - decima-mas 0:3

65e minuut.
Pîrnău bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrnău passt de bal met de wreef. Tys geeft een lange en hoge pass. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - decima-mas 0:4

67e minuut.
Beţivu is nu in balbezit. Beţivu met een sublieme pass. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Jegliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kisiel onderschept slim de pass. Kisiel geeft de bal voor. Çokay rent richting de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Jegliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - decima-mas 0:5

75e minuut.
Rolón neemt vlug de vrije trap. Elia kopt de bal weg. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Jegliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Van Driessche verovert de bal door een tackle van achteren. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij geeft een hoge lob. Alesi is nu in balbezit. Alesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - decima-mas 1:5

88e minuut.
Pîrnău probeert naar een medespeler te passen. Tys rent richting de bal. Tys probeert naar een medespeler te passen. Elia rent richting de bal. Elia schiet op doel. Jegliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - decima-mas 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 64%, decima-mas 36%.
SuperSantos - decima-mas 1:6