Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rome`s Defenders Hitomiko FC
Under Pressure Tactiek 352-modifica
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 39.8
formidable Schieten average
adequate Passen adequate
solid Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Maddalena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rübensam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Pap probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 1:0

11e minuut.
Mejdan kopt de bal weg. Mizdrak rent richting de bal. Met opzet legt Zombori zijn tegenspeler op de grond. Zombori krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pyda rent richting de bal. Cester begaat een overtreding. Pyda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zombori met een snel genomen vrije trap. Maddalena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 2:0

20e minuut.
Zombori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zombori geeft de bal voor. Daar is Baygır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rovine kopt de bal weg. Jędrzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Pap probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 3:0

24e minuut.
Mejdan met een sublieme pass. Jędrzejewski speelt de bal door. Klungelig pakt Sucală de bal. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Pap verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar geeft een hoge lob. Maddalena rent richting de bal. Maddalena schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 4:0

29e minuut.
Joss verovert de bal door een tackle van achteren. Zombori verovert de bal door een tackle van achteren. Zombori passt de bal met de wreef. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Maddalena de bal onder controle te krijgen. Cester geeft de bal voor. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ... Pap werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 5:0

31e minuut.
Malfliet met een sublieme pass. Dindar geeft een hoge lob. Pyda is nu in balbezit. Pyda geeft een lange en hoge pass. Maddalena springt en kopt de bal. Pap verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Joss verovert de bal door een tackle van achteren. Maddalena rent richting de bal. Maddalena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 6:0

34e minuut.
Maddalena is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zombori met de inworp. Maddalena rent richting de bal. Maddalena haalt uit met een fantastische trap. Pap verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Zombori passt de bal zonder na te denken. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea geeft een hoge lob. Maddalena rent richting de bal. Maddalena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 7:0

37e minuut.
Inworp. Joss met de inworp. Mizdrak met een sublieme pass. Mejdan is nu in balbezit. Mejdan draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Pyda speelt de bal door. Zombori rent richting de bal. Zombori passt de bal met de wreef. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jędrzejewski rent richting de bal. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ... Pap maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 26%, Hitomiko FC 74%.
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 7:0

54e minuut.
Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena rent richting de bal. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rovine geeft een lange en hoge pass. Daar is Joss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rübensam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda onderschept slim de pass. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Pap bokst de bal weg.

60e minuut.
Malfliet met een sublieme pass. Dindar rent richting de bal. Dindar geeft de bal voor. Maddalena rent richting de bal. Maddalena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 8:0

61e minuut.
Strafforelli komt het veld opgelopen. Amarugi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mizdrak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zombori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amarugi rent richting de bal. Amarugi draait met de bal, schiet en ... Pap bokst de bal weg.

66e minuut.
Ciorbea passt de bal in één keer door. Zombori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zombori passt de bal in één keer door. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Strafforelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zombori rent richting de bal. Rübensam begaat een overtreding. Zombori roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zombori kan niet meer verder spelen. Bajron komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Amarugi kopt de bal weg. Bajron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rübensam rent richting de bal. Strafforelli verovert de bal door een tackle van achteren. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mizdrak probeert naar een medespeler te passen. Cester met een sublieme pass. Baygır heeft problemen om de bal te vangen. Bajron rent richting de bal. Bajron draait met de bal, schiet en ... Paal! Pap verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Longin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine speelt de bal door. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amarugi rent richting de bal. Amarugi schiet op doel. Pap bokst de bal weg.

82e minuut.
Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi is nu in balbezit. Amarugi draait met de bal, schiet en ... Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 9:0

86e minuut.
Mejdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar verovert de bal door een tackle van achteren. Kibar geeft een hoge lob. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Rübensam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rovine met de inworp. Klungelig pakt Strafforelli de bal. Strafforelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 19%, Hitomiko FC 81%.
Rome`s Defenders - Hitomiko FC 9:0