Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lavandino Gengiscan
tiratopa Tactiek 424
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 50.7
formidable Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Bessi met een snelle inworp. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş geeft een hoge lob. Jelonkowski probeert de bal met de borst te controleren. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lachowski passt de bal in één keer door. Stawicki rent richting de bal. Stawicki passt de bal met de wreef. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bessi geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pleşca de bal. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki draait met de bal, schiet en ... Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Jespersen geeft een lange en hoge pass. Bessi is nu in balbezit. Bessi passt de bal zonder na te denken. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dinkov rent richting de bal. Costellano onderschept slim de pass. Costellano geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Petriş rent richting de bal. Petriş passt de bal met de wreef. Daar is Bessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bessi met een sublieme pass. Stawicki geeft een hoge lob. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Gengiscan 1:0

33e minuut.
Lachowski speelt de bal door. Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała passt de bal met de wreef. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Petriş passt de bal zonder na te denken. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki geeft een lange en hoge pass. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Ziontkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bessi onderschept slim de pass. Bessi met een sublieme pass. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Gengiscan 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Lachowski de bal. Lachowski passt de bal met de wreef. Petriş met een sublieme pass. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Huczała met een sublieme pass. Petriş probeert de bal aan de voet te houden. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Gengiscan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lavandino 30%, Gengiscan 70%.
Atletico Lavandino - Gengiscan 3:0

46e minuut.
Ziontkowski onderschept slim de pass. Ziontkowski geeft een hoge lob. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lavandino - Gengiscan 3:1

57e minuut.
Lachowski probeert naar een medespeler te passen. Domovchiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stawicki rent richting de bal. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bessi kopt de bal weg. Petriş is nu in balbezit. Petriş met een sublieme pass. Daar is Stawicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Huczała speelt de bal door. Bessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessi met een sublieme pass. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sava is nu in balbezit. Netto verovert de bal door een tackle van achteren. Netto geeft een hoge lob. Daar is Jelonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bessi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petriş probeert naar een medespeler te passen. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Petriş rent richting de bal. Petriş passt de bal in één keer door. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonkowski schiet op doel. Coroianu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Petriş speelt de bal door. Daar is Stawicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Coroianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lavandino 36%, Gengiscan 64%.
Atletico Lavandino - Gengiscan 3:1