Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavic United Obrytka Team II
1 Tactiek Moja
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 44.7
weak Schieten very good
poor Passen very good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Stanny met een sublieme pass. Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa passt de bal met de wreef. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak schiet op doel. Balewski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Russig rent richting de bal. Wilczak onderschept slim de pass. Wilczak speelt de bal door. Kuziński heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Stanny heeft problemen om de bal te vangen. Wilczak rent richting de bal. Wilczak passt de bal met de wreef. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dzigoński probeert de bal aan de voet te houden. Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa speelt de bal door. Wilczak rent richting de bal. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Balewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Celin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drakopoulos met een snelle inworp. Urgela geeft een lange en hoge pass. Wilczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Balewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Obrytka Team II 0:1

14e minuut.
Ayoroa onderschept slim de pass. Daar is Ayoroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayoroa probeert naar een medespeler te passen. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Báč verovert de bal door een tackle van achteren. Báč geeft de bal voor. Dzigoński kopt de bal weg. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Balewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajkis rent richting de bal. Wilczak onderschept slim de pass. Wilczak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Obrytka Team II 0:2

23e minuut.
Ayoroa met een snelle inworp. Wilczak rent richting de bal. Wilczak passt de bal zonder na te denken. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński schiet op doel. Balewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayoroa neemt de hoekschop. Kuziński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Obrytka Team II 0:3

28e minuut.
Báč speelt de bal door. Wilczak is nu in balbezit. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Balewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Urgela met de inworp. Milik is nu in balbezit. Milik geeft een hoge lob. Wilczak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Milik probeert naar een medespeler te passen. Urgela met een sublieme pass. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Celin rent richting de bal. Celin geeft een hoge lob. Urgela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wilczak de bal. Wilczak draait met de bal, schiet en ... Balewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavic United 87%, Obrytka Team II 13%.
Slavic United - Obrytka Team II 0:3

46e minuut.
Patilha komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Starzewski passt de bal in één keer door. Urgela rent richting de bal. Urgela geeft de bal voor. Wilczak kopt de bal weg. Kuziński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Obrytka Team II 0:4

52e minuut.
Ayoroa passt de bal in één keer door. Wilczak is nu in balbezit. Fajkis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajkis krijgt een gele kaart. Wilczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilczak neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Obrytka Team II 0:5

55e minuut.
Wilczak geeft een hoge lob. Kuziński kopt de bal weg. Russig heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Miani is nu in balbezit. Miani geeft een hoge lob. Daar is Celin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Urgela bereikt de bal nog maar net als eerste. Urgela geeft een lange en hoge pass. Kuziński kopt de bal weg. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urgela zal de hoekschop nemen. Russig heeft problemen om de bal te vangen. Milik probeert naar een medespeler te passen. Wilczak rent richting de bal. Wilczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Starzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urgela rent richting de bal. Urgela passt de bal zonder na te denken. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Russig bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak onderschept slim de pass. Milik rent richting de bal. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Balewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Obrytka Team II 0:6

74e minuut.
Drakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Drakopoulos geeft een hoge lob. Milik kopt de bal weg. Wilczak kan de bal niet met de borst controleren. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. Balewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Milik is nu in balbezit. Milik passt de bal met de wreef. Kuziński heeft problemen om de bal te vangen. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Urgela onderschept slim de pass. Urgela geeft een hoge lob. Wilczak rent richting de bal. Wilczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Báč passt de bal in één keer door. Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa passt de bal in één keer door. Kuziński probeert de bal met de borst te controleren. Kuziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavic United 85%, Obrytka Team II 15%.
Slavic United - Obrytka Team II 0:6