Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi Jalkapalloklubi ResidentaL CreW
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Andrzejak is nu in balbezit. Marszczynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dorosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi Jalkapalloklubi - ResidentaL CreW 0:1

11e minuut.
Zątek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czerniec komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Andrzejak rent richting de bal. Andrzejak passt de bal met de wreef. Mirek is nu in balbezit. Marszczynkiewicz onderschept slim de pass. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Andrzejak rent richting de bal. Dorosz verovert de bal door een tackle van achteren. Dorosz speelt de bal door. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fremel draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Pisarczyk trapt de bal weg van het doel. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Uzarski rent richting de bal. Uzarski passt de bal in één keer door. Tywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś onderschept slim de pass. Bęś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Czerniec heeft problemen om de bal te vangen. Dorosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorosz passt de bal met de wreef. Kożuch rent richting de bal. Kożuch met een sublieme pass. Paal!

44e minuut.
Marszczynkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nasiłowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi Jalkapalloklubi 48%, ResidentaL CreW 52%.
Suomi Jalkapalloklubi - ResidentaL CreW 0:1

46e minuut.
Nasiłowski passt de bal zonder na te denken. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski passt de bal in één keer door. Nasiłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi Jalkapalloklubi 43%, ResidentaL CreW 57%.
Suomi Jalkapalloklubi - ResidentaL CreW 0:1