Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[L]ZaJaCzKi[L] Nijoczaki
442 Tactiek nijovr
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.1 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten good
poor Passen good
average Verdedigen weak


2e minuut.
Mrša speelt de bal door. Conceição rent richting de bal. Conceição probeert naar een medespeler te passen. Sivulka rent richting de bal. Sivulka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Boryna probeert naar een medespeler te passen. Kremblewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrša speelt de bal door. Sivulka heeft problemen om de bal te vangen. Sivulka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz passt de bal in één keer door. Mrša speelt de bal door. Sivulka kan de bal niet met de borst controleren. Sivulka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:1

7e minuut.
Młynarski kopt de bal weg. Pajor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khamis rent richting de bal. Khamis haalt uit met een fantastische trap. Monczka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:2

8e minuut.
Khamis speelt de bal door. Mrša speelt de bal door. Sivulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivulka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:3

22e minuut.
Del Coiro verovert de bal door een tackle van achteren. Del Coiro probeert naar een medespeler te passen. Sivulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivulka draait met de bal, schiet en ... Boryna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:4

24e minuut.
Młynarski rent richting de bal. Młynarski passt de bal met de wreef. Sivulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamis rent richting de bal. Khamis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:5

32e minuut.
Kremblewski met een sublieme pass. Druciak is nu in balbezit. Druciak geeft de bal voor. Sivulka probeert de bal met de borst te controleren. Sivulka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tutmaz met een snelle inworp. Khamis rent richting de bal. Khamis passt de bal in één keer door. Mrša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrša schiet op doel. Boryna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Karski rent richting de bal. Karski passt de bal in één keer door. Tutmaz probeert naar een medespeler te passen. Sivulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivulka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boryna trapt de bal weg. Klungelig pakt Tutmaz de bal. Tutmaz probeert naar een medespeler te passen. Sivulka is nu in balbezit. Sivulka schiet op doel. Boryna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [L]ZaJaCzKi[L] 83%, Nijoczaki 17%.
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:6

64e minuut.
Monczka rent richting de bal. Monczka geeft de bal voor. Mrša met een sublieme pass. Klungelig pakt Sivulka de bal. Sivulka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Monczka is nu in balbezit. Monczka geeft de bal voor. Mrša kopt de bal weg. Sivulka rent richting de bal. Sivulka haalt uit met een fantastische trap. Boryna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Boryna trapt de bal weg. Druciak kan de bal niet met de borst controleren. Grada maakt een afschuwelijke overtreding. Grada krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Monczka rent richting de bal. Tutmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tutmaz met een sublieme pass. Mrša rent richting de bal. Mrša draait met de bal, schiet en ... Boryna bokst de bal weg. Sivulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivulka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:7

85e minuut.
Mrša is nu in balbezit. Mrša passt de bal met de wreef. Sivulka is nu in balbezit. Sivulka schiet op doel. Boryna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [L]ZaJaCzKi[L] 77%, Nijoczaki 23%.
[L]ZaJaCzKi[L] - Nijoczaki 0:8