Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szturm Jamniki Napastliwe Oko
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Sieczka probeert naar een medespeler te passen. Kuszniak is nu in balbezit. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Orlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlik passt de bal met de wreef. Majdak is nu in balbezit. Kmieć onderschept slim de pass. Kmieć schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kmieć geeft een lange en hoge pass. Gałeczka heeft problemen om de bal te vangen. Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stożek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zub de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szturm Jamniki 41%, Napastliwe Oko 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szturm Jamniki - Napastliwe Oko 0:0

47e minuut.
Chełmiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankowicz met de inworp. Kmieć rent richting de bal. Kmieć haalt uit met een fantastische trap. Ekiert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Gałeczka geeft een hoge lob. Bankowicz rent richting de bal. Majdak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bankowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kmieć kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ekiert bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Orlik rent richting de bal. Zwoliński onderschept slim de pass. Zwoliński passt de bal in één keer door. Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szturm Jamniki 39%, Napastliwe Oko 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szturm Jamniki - Napastliwe Oko 0:0