Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Lubelski ac,eden
pro2 Tactiek moja
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bukowiecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwaczała met de inworp. Dragunek rent richting de bal. Dragunek draait met de bal, schiet en ... Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Doeltrap. Căliman trapt de bal weg van het doel. Demadžić kopt de bal weg. Klungelig pakt Pohanka de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis geeft de bal voor. Dragunek kopt de bal weg. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel. Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kijowski met een sublieme pass. Vagnoman met een sublieme pass. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - ac,eden 1:0

19e minuut.
Baffa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demadžić de bal. Demadžić passt de bal in één keer door. Daar is Pohanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Căliman trapt de bal weg van het doel. Kijowski kopt de bal weg. Palop Cervera heeft problemen om de bal te vangen. Dragunek rent richting de bal. Dragunek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kosynier trapt de bal weg van het doel. Demadžić kopt de bal weg. Daar is Palop Cervera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Căliman trapt de bal weg van het doel. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palop Cervera is nu in balbezit. Dragunek verovert de bal door een tackle van achteren. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. Căliman bokst de bal weg.

42e minuut.
Patkauskis speelt de bal door. Kosynier is nu in balbezit. Dragunek onderschept slim de pass. Dragunek draait met de bal, schiet en ... Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - ac,eden 2:0

44e minuut.
Kijowski heeft problemen om de bal te vangen. Dragunek rent richting de bal. Dragunek passt de bal in één keer door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - ac,eden 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 26%, ac,eden 74%.
Gambit Lubelski - ac,eden 3:0

46e minuut.
Vagnoman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagnoman geeft een hoge lob. Dragunek springt en kopt de bal. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Demadžić passt de bal met de wreef. Patkauskis is nu in balbezit. Patkauskis passt de bal in één keer door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Patkauskis probeert naar een medespeler te passen. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka passt de bal zonder na te denken. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dragunek heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terek. Pohanka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pohanka kan niet meer verder spelen. Storøy komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Doeltrap. Căliman met een harde bal richting middenveld. Kwaczała kopt de bal weg. Storøy is nu in balbezit. Storøy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - ac,eden 4:0

57e minuut.
Terek is nu in balbezit. Demadžić verovert de bal door een tackle van achteren. Demadžić passt de bal in één keer door. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Terek probeert naar een medespeler te passen. Demadžić is nu in balbezit. Demadžić probeert naar een medespeler te passen. Storøy is nu in balbezit. Storøy draait met de bal, schiet en ... Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała geeft een hoge lob. Dragunek rent richting de bal. Dragunek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - ac,eden 5:0

89e minuut.
Bukowiecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwaczała met de inworp. Dragunek rent richting de bal. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 18%, ac,eden 82%.
Gambit Lubelski - ac,eden 5:0