Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo Załęska Hałda
poli Tactiek 4 gr
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten very good
good Passen average
good Verdedigen average


8e minuut.
Pimba geeft een lange en hoge pass. Plata probeert de bal met de borst te controleren. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 1:0

11e minuut.
Pojar rent richting de bal. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski geeft een lange en hoge pass. Başparmak rent richting de bal. Başparmak draait met de bal, schiet en ... Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamojda geeft een hoge lob. Mojzesowicz heeft problemen om de bal te vangen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Nietupski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... Nietupski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 3:0

16e minuut.
Bojin rent richting de bal. Bojin met een sublieme pass. Rogaliński heeft problemen om de bal te vangen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Balaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaskó geeft een hoge lob. Mojzesowicz heeft problemen om de bal te vangen. Reyman is nu in balbezit. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Nietupski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pimba is nu in balbezit. Pimba met een sublieme pass. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galieno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata geeft een hoge lob. Augustyn is nu in balbezit. Augustyn haalt uit met een fantastische trap. Nietupski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 4:0

32e minuut.
Balaskó geeft een hoge lob. Reyman heeft problemen om de bal te vangen. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... Nietupski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 5:0

38e minuut.
Daar is Bojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojin geeft een lange en hoge pass. Balaskó heeft problemen om de bal te vangen. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Augustyn kopt de bal weg. Maus met een sublieme pass. Klungelig pakt Reyman de bal. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Nietupski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 48%, Załęska Hałda 52%.
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 5:0

46e minuut.
Başparmak met een sublieme pass. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar onderschept slim de pass. Pojar schiet op doel. Nietupski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Augustyn is nu in balbezit. Augustyn passt de bal in één keer door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 6:0

53e minuut.
Pimba passt de bal in één keer door. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Başparmak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 6:1

55e minuut.
Perišić met de inworp. Reyman controleert de bal met de borst. Rogaliński rent richting de bal. Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Perišić met een snelle inworp. Reyman is nu in balbezit. Met opzet legt Rogaliński zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rogaliński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rogaliński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Fleury met een sublieme pass. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maus passt de bal in één keer door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ... Nietupski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fleury geeft de bal voor. Reyman is nu in balbezit. Reyman draait met de bal, schiet en ... Nietupski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 7:1

72e minuut.
Zamojda rent richting de bal. Başparmak onderschept slim de pass. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başparmak onderschept slim de pass. Başparmak draait met de bal, schiet en ... Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Zamojda speelt de bal door. Perišić is nu in balbezit. Perišić speelt de bal door. Başparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başparmak schiet op doel. Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Augustyn passt de bal in één keer door. Perišić rent richting de bal. Perišić met een sublieme pass. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 8:1

84e minuut.
Pimba is nu in balbezit. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić probeert naar een medespeler te passen. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman draait met de bal, schiet en ... Nietupski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 9:1

86e minuut.
Daar is Fleury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury passt de bal in één keer door. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 55%, Załęska Hałda 45%.
CPN Poryjewo - Załęska Hałda 10:1