Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Zawadzkie FC Explosion
4-4-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 21.3
adequate Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Best passt de bal in één keer door. Marks speelt de bal door. Parrana rent richting de bal. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - FC Explosion 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobusinski met een snelle inworp. Marks rent richting de bal. Marks geeft de bal voor. Rząsa krijgt zijn hoofd ertegen. Ceo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rząsa probeert de bal aan de voet te houden. Serrao is nu in balbezit. Serrao met een sublieme pass. Brugnola is nu in balbezit. Brugnola schiet op doel. Matuszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ceo niet meer kan verder spelen. Owczarek komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Tükk met een sublieme pass. Brugnola rent richting de bal. Anders legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anders krijgt een gele kaart. Brugnola raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tükk neemt zijn aanloop. Matuszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Matuszak speelt de bal door. Parrana kopt de bal weg. Brugnola probeert de bal met de borst te controleren. Brugnola schiet op doel. Matuszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HKS Zawadzkie - FC Explosion 1:1

23e minuut.
Best is nu in balbezit. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Kudzel is nu in balbezit. Kudzel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Owczarek trapt de bal weg van het doel. Serrao kopt de bal weg. Klungelig pakt Brugnola de bal. Brugnola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Owczarek met een harde bal richting middenveld. Tükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brugnola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brugnola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Milas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milas geeft een lange en hoge pass. Kobusinski heeft problemen om de bal te vangen. Brugnola rent richting de bal. Brugnola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 45%, FC Explosion 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HKS Zawadzkie - FC Explosion 1:1

49e minuut.
Matuszak trapt de bal weg. Milas is nu in balbezit. Milas speelt de bal door. Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükk passt de bal zonder na te denken. Brugnola rent richting de bal. Brugnola haalt uit met een fantastische trap. Matuszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Tükk is nu in balbezit. Tükk passt de bal zonder na te denken. Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - FC Explosion 2:1

54e minuut.
Best verovert de bal door een tackle van achteren. Best geeft een lange en hoge pass. Brugnola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tükk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - FC Explosion 3:1

59e minuut.
Serrao is nu in balbezit. Serrao geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gzik de bal. Brugnola rent richting de bal. Brugnola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - FC Explosion 4:1

64e minuut.
Milutinović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rząsa. Milutinović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parrana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tükk rent richting de bal. Tükk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Parrana probeert naar een medespeler te passen. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović geeft de bal voor. Brugnola is nu in balbezit. Brugnola schiet op doel. Matuszak bokst de bal weg.

69e minuut.
Milutinović met een sublieme pass. Milas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milas speelt de bal door. Tükk is nu in balbezit. Tükk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Milas passt de bal in één keer door. Tükk rent richting de bal. Tükk speelt de bal door. Brugnola is nu in balbezit. Brugnola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Anders is nu in balbezit. Tükk onderschept slim de pass. Tükk passt de bal met de wreef. Brugnola is nu in balbezit. Brugnola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stanisławski onderschept slim de pass. Tükk onderschept slim de pass. Brugnola rent richting de bal. Brugnola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gzik de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 26%, FC Explosion 74%.
HKS Zawadzkie - FC Explosion 4:1