Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze Mokry w Natalce
normalna Tactiek Kocham Natalke
66% Balbezit 34%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 33.9
excellent Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen weak


5e minuut.
Inworp. Jendrysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworski is nu in balbezit. Klungelig pakt Jaworski de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. Haoyang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Jusufranić de bal. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Załęski kopt de bal weg. Perliński met een sublieme pass. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa geeft de bal voor. Jaworski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Mokry w Natalce 1:0

10e minuut.
Oferma speelt de bal door. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski passt de bal met de wreef. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski geeft een hoge lob. Haoyang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Badowski onderschept slim de pass. Badowski geeft de bal voor. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Perliński met een sublieme pass. Condruţ rent richting de bal. Kochanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Haoyang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Jusufranić de bal. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Mokry w Natalce 2:0

35e minuut.
Linda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski onderschept slim de pass. Niewierowski geeft de bal voor. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 26%, Mokry w Natalce 74%.
Południowi Kolarze - Mokry w Natalce 2:0

46e minuut.
Thomen komt het veld opgelopen. Hajas komt het veld opgelopen. Sarri komt het veld opgelopen. Machnicki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sarri met een harde bal richting middenveld. Załęski kopt de bal weg. Badowski met een sublieme pass. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen haalt uit met een fantastische trap. Kałuszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Mokry w Natalce 2:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musiałowski komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen. Dymacz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Jendrysiak met de inworp. Załęski speelt de bal door. Niewierowski kan de bal niet met de borst controleren. Niewierowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Box probeert naar een medespeler te passen. Załęski rent richting de bal. Załęski passt de bal in één keer door. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kapsa passt de bal met de wreef. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus onderschept slim de pass. Kaktus haalt uit met een fantastische trap. Sarri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Mokry w Natalce 3:1

83e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński met een sublieme pass. speelt de bal door. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus draait met de bal, schiet en ... Sarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Mokry w Natalce 4:1

88e minuut.
Kapsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musiałowski probeert naar een medespeler te passen. Hajas is nu in balbezit. Kaktus onderschept slim de pass. Kaktus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 27%, Mokry w Natalce 73%.
Południowi Kolarze - Mokry w Natalce 4:1