Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Jeże Laksoon Team CF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik rent richting de bal. Polechoński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polechoński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Arasim is nu in balbezit. Arasim geeft een hoge lob. Manichejski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Benczyński is nu in balbezit. Manichejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manichejski probeert naar een medespeler te passen. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Matczak geeft een lange en hoge pass. Copik rent richting de bal. Lijewski met een sublieme pass. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Matczak verovert de bal door een tackle van achteren. Matczak speelt de bal door. Benczyński is nu in balbezit. Manichejski onderschept slim de pass. Manichejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Arasim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rybacki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Jeże 50%, Laksoon Team CF 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielone Jeże - Laksoon Team CF 0:0

47e minuut.
Sadecki passt de bal in één keer door. Kawaler rent richting de bal. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Manichejski met een sublieme pass. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik geeft een hoge lob. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rybacki is nu in balbezit. Rybacki geeft een hoge lob. Szulca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadecki rent richting de bal. Sadecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lubowicz kopt de bal weg. Daar is Manichejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manichejski passt de bal met de wreef. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Jeże 51%, Laksoon Team CF 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielone Jeże - Laksoon Team CF 0:0