Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąbrowa Pogoń Sosnowiec
Normal Tactiek 444
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.5 gemiddelde waardering 35.8
poor Schieten good
average Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Reyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Slavětínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavětínský geeft een hoge lob. Tabaszewski springt en kopt de bal. Dziewanowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Baj onderschept slim de pass. Slavětínský rent richting de bal. Slavětínský speelt de bal door. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrzygłód verovert de bal door een tackle van achteren. Mrzygłód passt de bal in één keer door. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Mrzygłód de bal. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj geeft een hoge lob. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Slavětínský met een snelle inworp. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan geeft een hoge lob. Tabaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Baj kopt de bal weg. Slavětínský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burza de bal. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Burza kopt de bal weg. Slavětínský rent richting de bal. Slavětínský geeft een lange en hoge pass. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... Dziewanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:1

31e minuut.
Jasinowski met een sublieme pass. Đurđić kan de bal niet met de borst controleren. Đurđić speelt de bal door. Daar is Kulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Reyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyer probeert naar een medespeler te passen. Mroczek is nu in balbezit. Tserunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Góralczyk heeft problemen om de bal te vangen. Baj rent richting de bal. Baj speelt de bal door. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:2

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Chmielowiec de bal onder controle te krijgen. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan geeft de bal voor. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Slavětínský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baj heeft problemen om de bal te vangen. Baj geeft een lange en hoge pass. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski schiet op doel. Dziewanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa 82%, Pogoń Sosnowiec 18%.
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:2

46e minuut.
Zawadziłło komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zawadziłło draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Dziewanowski trapt de bal weg. Slavětínský is nu in balbezit. Slavětínský geeft de bal voor. Dziewanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mordej maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło met een sublieme pass. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Đurđić de bal. Đurđić geeft een lange en hoge pass. Tserunyan kopt de bal weg. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dziewanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Baj probeert naar een medespeler te passen. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan met een sublieme pass. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:3

62e minuut.
Tserunyan speelt de bal door. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski passt de bal zonder na te denken. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziewanowski bokst de bal weg. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:4

67e minuut.
Baj verovert de bal door een tackle van achteren. Baj geeft een hoge lob. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Baj passt de bal zonder na te denken. Mordej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordej geeft een lange en hoge pass. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:5

70e minuut.
Slavětínský geeft een lange en hoge pass. Zawadziłło kopt de bal weg. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:6

72e minuut.
Reyer geeft een lange en hoge pass. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan schiet op doel. Dziewanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:7

75e minuut.
Burza is nu in balbezit. Burza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawadziłło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đurđić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jasinowski geeft een hoge lob. Baj is nu in balbezit. Baj geeft de bal voor. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:8

82e minuut.
Góralczyk heeft problemen om de bal te vangen. Slavětínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroczek maakt een afschuwelijke overtreding. Mroczek krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Đurđić de bal onder controle te krijgen. Đurđić met een sublieme pass. Mroczek is nu in balbezit. Tserunyan onderschept slim de pass. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa 89%, Pogoń Sosnowiec 11%.
Dąbrowa - Pogoń Sosnowiec 0:8