Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Sulechów B Team
Normal Tactiek 2018
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 44.1
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Fydrych is nu in balbezit. Fydrych probeert naar een medespeler te passen. Rajzer probeert naar een medespeler te passen. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaert onderschept slim de pass. Vergaert speelt de bal door. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Niejadlik is nu in balbezit. Vergaert onderschept slim de pass. Vergaert geeft een hoge lob. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan schiet op doel. Piechocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lazetić met de inworp. Vergaert rent richting de bal. Vergaert speelt de bal door. Klungelig pakt Gilanyan de bal. Gilanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Skrzypkowski met een sublieme pass. Daar is Biegajło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegajło passt de bal in één keer door. Gilanyan probeert de bal met de borst te controleren. Gilanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rajzer geeft een hoge lob. Daar is Gilanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan onderschept slim de pass. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:1

25e minuut.
Daar is Gilanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan speelt de bal door. Biegajło heeft problemen om de bal te vangen. Biegajło haalt uit met een fantastische trap. Piechocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:2

27e minuut.
Rajzer speelt de bal door. Vergaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaert passt de bal met de wreef. Biegajło rent richting de bal. Biegajło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:3

30e minuut.
Emiliani Micheletti geeft de bal voor. Daar is Lazetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazetić met een sublieme pass. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Piechocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:4

31e minuut.
Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak passt de bal met de wreef. Falkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gilanyan onderschept slim de pass. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Rajzer met een snelle inworp. Vergaert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gilanyan de bal. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vergaert geeft de bal voor. Anczok kopt de bal weg. Pokrzywa probeert de bal aan de voet te houden. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rajzer is nu in balbezit. Rajzer passt de bal in één keer door. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel. Piechocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:5

37e minuut.
Pokrzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanyan met een sublieme pass. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:6

39e minuut.
Skrzypkowski geeft een lange en hoge pass. Biegajło kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilanyan de bal. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło met een sublieme pass. Falkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:7

42e minuut.
Biegajło is nu in balbezit. Biegajło passt de bal in één keer door. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skrzypkowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rajzer neemt de hoekschop. Daar is Skrzypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:8

45e minuut.
Lazetić is nu in balbezit. Lazetić geeft een hoge lob. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Sulechów 79%, B Team 21%.
Sparta Sulechów - B Team 0:8

49e minuut.
Saleta geeft een hoge lob. Kryszak probeert de bal aan de voet te houden. Emiliani Micheletti geeft de bal voor. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:9

51e minuut.
Pokrzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrzywa geeft een hoge lob. Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Daar is Skrzypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło speelt de bal door. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gilanyan passt de bal zonder na te denken. Biegajło is nu in balbezit. Vergaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:10

56e minuut.
Rajzer rent richting de bal. Rajzer met een sublieme pass. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:11

58e minuut.
Niejadlik geeft de bal voor. Inworp. Rajzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vergaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergaert geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gilanyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:12

65e minuut.
Gilanyan onderschept slim de pass. Gilanyan passt de bal zonder na te denken. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło schiet op doel. Piechocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:13

66e minuut.
Rajzer is nu in balbezit. Rajzer met een sublieme pass. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Piechocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:14

71e minuut.
Gilanyan kopt de bal weg. Vergaert is nu in balbezit. Vergaert passt de bal in één keer door. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rajzer rent richting de bal. Rajzer geeft een hoge lob. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan haalt uit met een fantastische trap. Piechocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:15

80e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Vergaert speelt de bal door. Anczok is nu in balbezit. Biegajło onderschept slim de pass. Biegajło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:16

90e minuut.
Gilanyan passt de bal zonder na te denken. Niejadlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło verovert de bal door een tackle van achteren. Biegajło draait met de bal, schiet en ... Piechocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - B Team 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Sulechów 75%, B Team 25%.
Sparta Sulechów - B Team 0:17