Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świt FC CZT Co Za Team
Normal Tactiek DOMINACJA
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 46
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Driessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Driessens probeert naar een medespeler te passen. Apaçık speelt de bal door. Panteleev rent richting de bal. Panteleev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ryszawa heeft problemen om de bal te vangen. Spyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyrou probeert naar een medespeler te passen. Buzescu rent richting de bal. Buzescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Driessens is nu in balbezit. Driessens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chraca de bal. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Chraca speelt de bal door. Auguścik geeft de bal voor. Durczok geeft een lange en hoge pass. Panteleev maakt een snoekduik en kopt de bal. Wróbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:1

11e minuut.
Spyrou probeert naar een medespeler te passen. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev passt de bal met de wreef. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Apaçık speelt de bal door. Panteleev is nu in balbezit. Chraca rent richting de bal. Panteleev verovert de bal door een tackle van achteren. Panteleev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Nania passt de bal met de wreef. Motta rent richting de bal. Motta passt de bal met de wreef. Panteleev rent richting de bal. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nania met een sublieme pass. Panteleev heeft problemen om de bal te vangen. Bieda is nu in balbezit. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Wróbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:2

19e minuut.
Driessens passt de bal met de wreef. Apaçık rent richting de bal. Apaçık passt de bal zonder na te denken. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Driessens onderschept slim de pass. Driessens speelt de bal door. Daar is Panteleev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panteleev schiet op doel. Wróbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Nania de bal. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık passt de bal in één keer door. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:3

28e minuut.
Driessens probeert naar een medespeler te passen. Panteleev rent richting de bal. Auguścik rent richting de bal. Panteleev verovert de bal door een tackle van achteren. Panteleev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ryszawa is nu in balbezit. Buzescu verovert de bal door een tackle van achteren. Buzescu passt de bal in één keer door. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:4

33e minuut.
Buzescu met een sublieme pass. Driessens is nu in balbezit. Driessens passt de bal met de wreef. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Motta met een snelle inworp. Buzescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:5

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klonecki met een harde bal richting middenveld. Durczok speelt de bal door. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klonecki de bal onder controle te krijgen. Wróbel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:6

45e minuut.
Klonecki kopt de bal weg. Apaçık rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalicki. Apaçık wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Apaçık kan niet meer verder spelen. Xishang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt FC 83%, CZT Co Za Team 17%.
Świt FC - CZT Co Za Team 0:6

46e minuut.
Daar is Słodyczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słodyczka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bieda de bal. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:7

51e minuut.
Spyrou passt de bal zonder na te denken. Driessens is nu in balbezit. Driessens passt de bal zonder na te denken. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:8

60e minuut.
Słodyczka geeft een hoge lob. Buzescu kopt de bal weg. Chraca probeert de bal aan de voet te houden. Panteleev rent richting de bal. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Drozda passt de bal zonder na te denken. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok passt de bal zonder na te denken. Nania rent richting de bal. Nania geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wróbel trapt de bal weg van het doel. Xishang is nu in balbezit. Xishang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalicki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:9

68e minuut.
Motta met een snelle inworp. Ryszawa probeert naar een medespeler te passen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta geeft een lange en hoge pass. Panteleev krijgt zijn hoofd ertegen. Wróbel bokst de bal weg.

70e minuut.
Driessens speelt de bal door. Xishang is nu in balbezit. Xishang passt de bal zonder na te denken. Panteleev rent richting de bal. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świt FC - CZT Co Za Team 0:10

71e minuut.
Buzescu controleert de bal met de borst. Buzescu passt de bal in één keer door. Chraca controleert de bal met de borst. Panteleev rent richting de bal. Panteleev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chraca de bal. Buzescu rent richting de bal. Buzescu draait met de bal, schiet en ... Chraca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Xishang geeft een hoge lob. Chraca kopt de bal weg. Spyrou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panteleev rent richting de bal. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świt FC 83%, CZT Co Za Team 17%.
Świt FC - CZT Co Za Team 0:10