Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0124
  • Stadion: Tensi Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3099
Kingaroos FC WKS Morgi
Normal Tactiek dupa
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skalski met een harde bal richting middenveld. Tùng Minh kopt de bal weg. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... Skalski bokst de bal weg.

17e minuut.
Kołodyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Steenwinckel de bal. Steenwinckel passt de bal zonder na te denken. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ebel probeert de bal met de borst te controleren. Berios rent richting de bal. Berios geeft een hoge lob. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Steenwinckel is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Clavelo geeft een hoge lob. Barczewski kopt de bal weg. Łapanka heeft problemen om de bal te vangen. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingaroos FC - WKS Morgi 0:1

26e minuut.
Wolanin heeft problemen om de bal te vangen. Clavelo onderschept slim de pass. Clavelo geeft een hoge lob. Danecki heeft problemen om de bal te vangen. Danecki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Manav verovert de bal door een tackle van achteren. Manav geeft de bal voor. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Licheński geeft een hoge lob. Topcia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołodyński. Kołodyński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Tùng Minh speelt de bal door. Manav speelt de bal door. Barczewski rent richting de bal. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Manav speelt de bal door. Tùng Minh speelt de bal door. Manav speelt de bal door. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingaroos FC 77%, WKS Morgi 23%.
Kingaroos FC - WKS Morgi 0:1

52e minuut.
Berios passt de bal met de wreef. Łaszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav geeft de bal voor. Steenwinckel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kołodyński probeert naar een medespeler te passen. Barczewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łaszczewski. Łaszczewski krijgt een gele kaart. Chrząszcz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bennabi komt het veld opgelopen. Manav zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel geeft de bal voor. Stodolny controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Langer onderschept slim de pass. Langer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łaszczewski de bal. Manav rent richting de bal. Manav geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingaroos FC - WKS Morgi 0:2

75e minuut.
Banan geeft een hoge lob. Barczewski met een sublieme pass. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingaroos FC - WKS Morgi 0:3

79e minuut.
Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Banan heeft problemen om de bal te vangen. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Danecki rent richting de bal. Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh met een sublieme pass. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. Skalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Licheński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingaroos FC - WKS Morgi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingaroos FC 68%, WKS Morgi 32%.
Kingaroos FC - WKS Morgi 0:4