Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-08 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0124
  • Stadion: Moja L Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Seselanka WKS Morgi
Normal Tactiek dupa
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 34.9
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Steenwinckel verovert de bal door een tackle van achteren. Steenwinckel speelt de bal door. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski schiet op doel. Sroczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seselanka - WKS Morgi 0:1

6e minuut.
Tùng Minh heeft problemen om de bal te vangen. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Regulewicz de bal. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bieda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manav neemt de hoekschop. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bielicki kan de bal niet met de borst controleren. Kołodyński probeert naar een medespeler te passen. Barczewski is nu in balbezit. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sienkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kołodziej komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Regulewicz geeft een lange en hoge pass. Cozar kopt de bal weg. Kołodyński speelt de bal door. Klungelig pakt Steenwinckel de bal. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seselanka - WKS Morgi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seselanka 69%, WKS Morgi 31%.
Seselanka - WKS Morgi 0:2

52e minuut.
Kołodyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bielicki onderschept slim de pass. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tùng Minh met een sublieme pass. Regulewicz is nu in balbezit. Steenwinckel onderschept slim de pass. Steenwinckel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seselanka - WKS Morgi 0:3

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ginestra niet meer kan verder spelen. Battista komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kołodyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodyński geeft een lange en hoge pass. Steenwinckel is nu in balbezit. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Bieda geeft een lange en hoge pass. Kołodyński is nu in balbezit. Met opzet legt Bielicki zijn tegenspeler op de grond. Bielicki krijgt een gele kaart. Kołodyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Manav zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda geeft een lange en hoge pass. Manav kopt de bal weg. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chrząszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząszcz geeft een lange en hoge pass. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seselanka - WKS Morgi 0:4

73e minuut.
Chrząszcz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kołodziej de bal. Manav onderschept slim de pass. Manav passt de bal in één keer door. Steenwinckel rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seselanka - WKS Morgi 0:5

75e minuut.
Klich onderschept slim de pass. Klich geeft de bal voor. Manav is nu in balbezit. Michalczyk onderschept slim de pass. Michalczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kołodyński geeft een lange en hoge pass. Sidorczuk heeft problemen om de bal te vangen. Manav probeert naar een medespeler te passen. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tùng Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. Sroczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seselanka - WKS Morgi 0:6

87e minuut.
Regulewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bielicki de bal. Bielicki speelt de bal door. Klich is nu in balbezit. Klich geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seselanka 63%, WKS Morgi 37%.
Seselanka - WKS Morgi 0:6