Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły z Łukowa Football Toruń
4-4-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Konka geeft een lange en hoge pass. Tanaś rent richting de bal. Tanaś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Redlewski de bal. Redlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Football Toruń 1:0

3e minuut.
Redlewski passt de bal zonder na te denken. Konka is nu in balbezit. Konka met een sublieme pass. Tanaś rent richting de bal. Tanaś haalt uit met een fantastische trap. Banaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Football Toruń 2:0

6e minuut.
Wałdoch is nu in balbezit. Tanaś verovert de bal door een tackle van achteren. Tanaś passt de bal met de wreef. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Redlewski controleert de bal met de borst. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Football Toruń 3:0

10e minuut.
Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski onderschept slim de pass. Redlewski passt de bal zonder na te denken. Tanaś rent richting de bal. Tanaś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Tanaś is nu in balbezit. Klungelig pakt Redlewski de bal. Tanaś rent richting de bal. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Wałdoch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pastuszka de bal. Tanaś is nu in balbezit. Tanaś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pałczyński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lasterowicz probeert de bal met de borst te controleren. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia speelt de bal door. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lasterowicz geeft de bal voor. Tanaś kopt de bal weg. Klungelig pakt Helak de bal. Redlewski rent richting de bal. Redlewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Football Toruń 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 31%, Football Toruń 69%.
Orły z Łukowa - Football Toruń 4:0

48e minuut.
Tanaś rent richting de bal. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaś verovert de bal door een tackle van achteren. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia geeft een lange en hoge pass. Konka met een sublieme pass. Tanaś rent richting de bal. Tanaś draait met de bal, schiet en ... Banaś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Football Toruń 5:0

61e minuut.
Vielba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vielba passt de bal zonder na te denken. Brakoniecki rent richting de bal. Konka onderschept slim de pass. Konka geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Banaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Dobosz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Micsoniu de bal onder controle te krijgen. Tanaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Helak probeert naar een medespeler te passen. Pałczyński probeert naar een medespeler te passen. Tanaś heeft problemen om de bal te vangen. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Konka kan de bal niet met de borst controleren. Konka passt de bal zonder na te denken. Tanaś rent richting de bal. Tanaś schiet op doel. Pałczyński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - Football Toruń 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 32%, Football Toruń 68%.
Orły z Łukowa - Football Toruń 6:0