Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Sparta Gorzów AC PANCE
Normal Tactiek xxx
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Lang met de inworp. Neistason controleert de bal met de borst. Śmiech rent richting de bal. Neistason onderschept slim de pass. Neistason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Łobaza kopt de bal weg. Neistason heeft problemen om de bal te vangen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel. Klaudzinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:1

10e minuut.
Mombelli met een sublieme pass. Peña rent richting de bal. Peña passt de bal met de wreef. Bertoche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoche draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:2

14e minuut.
Neistason probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peña de bal. Curyło is nu in balbezit. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:3

16e minuut.
Glasberger geeft een hoge lob. Mombelli is nu in balbezit. Lenort schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lenort krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tywralski kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lang neemt de hoekschop. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peña draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Śmiech verovert de bal door een tackle van achteren. Śmiech geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oppizi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyręba rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobaza onderschept slim de pass. Łobaza met een sublieme pass. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Oppizi speelt de bal door. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lenort heeft problemen om de bal te vangen. Robak onderschept slim de pass. Robak passt de bal in één keer door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Naumiuk is nu in balbezit. Bertoche verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoche probeert naar een medespeler te passen. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lang met de inworp. Neistason rent richting de bal. Neistason probeert naar een medespeler te passen. Bertoche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:4

42e minuut.
Peña heeft problemen om de bal te vangen. Neistason rent richting de bal. Neistason passt de bal zonder na te denken. Bertoche rent richting de bal. Bertoche schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Oppizi speelt de bal door. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason geeft een lange en hoge pass. Bertoche rent richting de bal. Bertoche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Sparta Gorzów 85%, AC PANCE 15%.
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:4

49e minuut.
Curyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña onderschept slim de pass. Peña geeft de bal voor. Daar is Bertoche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Peña onderschept slim de pass. Peña passt de bal zonder na te denken. Neistason rent richting de bal. Neistason schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wyręba de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:5

55e minuut.
Oppizi passt de bal zonder na te denken. Bertoche probeert naar een medespeler te passen. Tywralski is nu in balbezit. Peña rent richting de bal. Peña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bertoche is nu in balbezit. Bertoche speelt de bal door. Neistason is nu in balbezit. Neistason schiet op doel. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:6

59e minuut.
Naumiuk kopt de bal weg. Śmiech is nu in balbezit. Neistason onderschept slim de pass. Daar is Bertoche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoche schiet op doel. Klaudzinski bokst de bal weg. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:7

71e minuut.
Lang rent richting de bal. Lang speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:8

72e minuut.
Nawałka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oppizi de bal. Oppizi met een sublieme pass. Bertoche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Glasberger geeft een lange en hoge pass. Pietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak geeft de bal voor. Peña maakt een snoekduik en kopt de bal. Klaudzinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klaudzinski speelt de bal door. Nawałka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robak. Robak krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Łobaza passt de bal in één keer door. Neistason is nu in balbezit. Neistason passt de bal zonder na te denken. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap. Klaudzinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:9

87e minuut.
Łobaza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mureşanu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Lang is nu in balbezit. Lang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naumiuk de bal. Bertoche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bertoche is nu in balbezit. Bertoche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Sparta Gorzów 77%, AC PANCE 23%.
MKS Sparta Gorzów - AC PANCE 0:9