Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Godella BKS Herbowr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Butrymski controleert de bal met de borst. Murzastek rent richting de bal. Murzastek speelt de bal door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pijar is nu in balbezit. Dudryk rent richting de bal. Pijar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk rent richting de bal. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Gomoliński met de inworp. Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzastek passt de bal met de wreef. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Pilszak de bal. Zapotoczny is nu in balbezit. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak draait met de bal, schiet en ... Fułat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzeski bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Rzeski niet meer kan verder spelen. Lewy komt het veld opgelopen. Zapotoczny met de inworp. Klungelig pakt Butrymski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murzastek. Murzastek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Godella 47%, BKS Herbowr 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Godella - BKS Herbowr 0:0

49e minuut.
Opaliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szczygielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijar rent richting de bal. Pijar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Murzastek speelt de bal door. Jurczyński is nu in balbezit. Pazurek onderschept slim de pass. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Lewy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Godella - BKS Herbowr 1:0

53e minuut.
Butrymski met een sublieme pass. Dudryk is nu in balbezit. Żywanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Żywanowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski speelt de bal door. Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Remiszewski de bal onder controle te krijgen. Lewy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Godella 46%, BKS Herbowr 54%.
Real Godella - BKS Herbowr 1:0