Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeźdźcy kutapokalipsy FC Sprajt
ataaak69 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 19.4
formidabel Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Phillips geeft de bal voor. Narahashi met een sublieme pass. Latos heeft problemen om de bal te vangen. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 1:0

3e minuut.
Górzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Narahashi rent richting de bal. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Latos met een sublieme pass. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski geeft de bal voor. Domarski bokst de bal weg.

5e minuut.
Doeltrap. Domarski trapt de bal weg van het doel. Barajas kopt de bal weg. Legosi heeft problemen om de bal te vangen. Legosi draait met de bal, schiet en ... Domarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 2:0

7e minuut.
Inworp. Barajas met een snelle inworp. Narahashi geeft een hoge lob. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 3:0

8e minuut.
Legosi is nu in balbezit. Narahashi probeert naar een medespeler te passen. Kondylakis speelt de bal door. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 4:0

16e minuut.
Barajas probeert naar een medespeler te passen. Legosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi geeft de bal voor. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Narahashi met een sublieme pass. Barajas speelt de bal door. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel. Domarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ostaszewski is nu in balbezit. Latos rent richting de bal. Ostaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 5:0

20e minuut.
Narahashi rent richting de bal. Narahashi passt de bal in één keer door. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 6:0

21e minuut.
Klungelig pakt Ostwald de bal. Ostwald speelt de bal door. Narahashi rent richting de bal. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 7:0

26e minuut.
Górzyński met een sublieme pass. Ostwald is nu in balbezit. Ostwald speelt de bal door. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Domarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 8:0

28e minuut.
Kondylakis met een snelle inworp. Peñaloza met een sublieme pass. Klungelig pakt Kondylakis de bal. Kondylakis geeft de bal voor. Ostaszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Peñaloza rent richting de bal. Peñaloza passt de bal zonder na te denken. Rymarz rent richting de bal. Legosi verovert de bal door een tackle van achteren. Legosi schiet op doel. Domarski bokst de bal weg. Daar is Ostaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Domarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 9:0

32e minuut.
Klungelig pakt Kondylakis de bal. Kondylakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Narahashi de bal. Legosi is nu in balbezit. Legosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barajas zal de hoekschop nemen. Legosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Latos de bal onder controle te krijgen. Domarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Latos is nu in balbezit. Latos geeft de bal voor. Ertl kopt de bal weg. Legosi is nu in balbezit. Legosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kondylakis met een snelle inworp. Daar is Ostaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski geeft een hoge lob. Legosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Górzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi onderschept slim de pass. Narahashi speelt de bal door. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 10:0

45e minuut.
Domarski met een sublieme pass. Peñaloza kopt de bal weg. Legosi rent richting de bal. Legosi haalt uit met een fantastische trap. Domarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 20%, FC Sprajt 80%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 10:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avella komt het veld opgelopen. Alavantas komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bałecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Narahashi de bal. Narahashi passt de bal met de wreef. Daar is Legosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legosi haalt uit met een fantastische trap. Domarski bokst de bal weg. Legosi rent richting de bal. Legosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 11:0

55e minuut.
Matys komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi met een sublieme pass. Legosi rent richting de bal. Legosi schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Avella verovert de bal door een tackle van achteren. Avella passt de bal zonder na te denken. Legosi rent richting de bal. Legosi schiet op doel. Domarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 12:0

60e minuut.
Ertl is nu in balbezit. Oleszczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ertl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ostwald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Avella heeft problemen om de bal te vangen. Avella passt de bal in één keer door. Legosi rent richting de bal. Legosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 13:0

61e minuut.
Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matys geeft een hoge lob. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella geeft een lange en hoge pass. Domarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 14:0

63e minuut.
Latos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondylakis met een snelle inworp. Avella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Avella is nu in balbezit. Avella geeft een lange en hoge pass. Matys met een sublieme pass. Legosi rent richting de bal. Legosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 15:0

65e minuut.
Ertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertl passt de bal zonder na te denken. Ostwald met een sublieme pass. Legosi rent richting de bal. Legosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ostwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagiel probeert naar een medespeler te passen. Ostwald probeert naar een medespeler te passen. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Domarski neemt vlug de vrije trap. Alavantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavantas geeft een lange en hoge pass. Legosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi draait met de bal, schiet en ... Domarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matys zal de hoekschop nemen. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Latos de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Domarski trapt de bal weg. Matys rent richting de bal. Matys geeft een lange en hoge pass. Avella rent richting de bal. Avella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella passt de bal met de wreef. Legosi is nu in balbezit. Legosi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 16:0

76e minuut.
Kondylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondylakis passt de bal in één keer door. Latos bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi onderschept slim de pass. Legosi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Avella rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 17:0

78e minuut.
Benczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondylakis met de inworp. Alavantas is nu in balbezit. Alavantas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ostwald speelt de bal door. Kondylakis rent richting de bal. Kondylakis met een sublieme pass. Avella heeft problemen om de bal te vangen. Avella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bałecki kopt de bal weg. Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi met een sublieme pass. Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 18:0

83e minuut.
Narahashi is nu in balbezit. Narahashi geeft de bal voor. Legosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 19:0

84e minuut.
Kryszak heeft problemen om de bal te vangen. Alavantas rent richting de bal. Alavantas passt de bal met de wreef. Legosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matys geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ertl probeert naar een medespeler te passen. Narahashi rent richting de bal. Narahashi passt de bal zonder na te denken. Daar is Avella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 20:0

90e minuut.
Avella draait met de bal, schiet en ... Górzyński probeert de bal met de borst te controleren. Narahashi met een sublieme pass. Klungelig pakt Legosi de bal. Legosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 12%, FC Sprajt 88%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - FC Sprajt 21:0