Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poraj 1977 FC LG UNITED
433 Tactiek ls
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 53
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Inworp. Buscema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanette speelt de bal door. Dąbkowski probeert naar een medespeler te passen. Letsas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Łupina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pradas met de inworp. Letsas is nu in balbezit. Letsas schiet op doel. Siekalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dianesi kopt de bal weg. Zanette rent richting de bal. Zanette passt de bal zonder na te denken. Dąbkowski rent richting de bal. Dąbkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas onderschept slim de pass. Letsas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dąbkowski de bal. Dąbkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:1

13e minuut.
Piesik geeft de bal voor. Inworp. Zanette met de inworp. Dąbkowski is nu in balbezit. Dąbkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:2

14e minuut.
Ługowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski speelt de bal door. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ... Siekalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Piesik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zanette met een snelle inworp. Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski draait met de bal, schiet en ... Siekalski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zanette neemt de hoekschop. Letsas is nu in balbezit. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:3

16e minuut.
Gałęzewski heeft problemen om de bal te vangen. Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski speelt de bal door. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Łupina geeft de bal voor. Inworp. Pradas met de inworp. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ługowski rent richting de bal. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Wichary speelt de bal door. Daar is Dąbkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wichary probeert naar een medespeler te passen. Dąbkowski kan de bal niet met de borst controleren. Dąbkowski passt de bal zonder na te denken. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:4

23e minuut.
Wichary passt de bal zonder na te denken. Letsas rent richting de bal. Piesik is nu in balbezit. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pradas met een snelle inworp. Letsas rent richting de bal. Letsas passt de bal met de wreef. Dąbkowski rent richting de bal. Dąbkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wichary heeft problemen om de bal te vangen. Wichary passt de bal met de wreef. Letsas heeft problemen om de bal te vangen. Letsas schiet op doel. Siekalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:5

33e minuut.
Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:6

35e minuut.
Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski probeert naar een medespeler te passen. Wichary probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Letsas de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Solecki geeft een hoge lob. Pradas kan de bal niet met de borst controleren. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ... Siekalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:7

39e minuut.
Pradas speelt de bal door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary rent richting de bal. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ... Siekalski bokst de bal weg.

41e minuut.
Letsas rent richting de bal. Letsas probeert naar een medespeler te passen. Dąbkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dąbkowski haalt uit met een fantastische trap. Siekalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:8

45e minuut.
Zanette bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanette geeft de bal voor. Łupina kopt de bal weg. Wichary rent richting de bal. Wichary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poraj 1977 86%, FC LG UNITED 14%.
Poraj 1977 - FC LG UNITED 0:8

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalisz met de inworp. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:8

51e minuut.
Zanette passt de bal met de wreef. Wichary heeft problemen om de bal te vangen. Wichary speelt de bal door. Dąbkowski is nu in balbezit. Dąbkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Zanette met een sublieme pass. Buscema rent richting de bal. Buscema geeft een hoge lob. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel. Siekalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Buscema rent richting de bal. Buscema passt de bal in één keer door. Solecki is nu in balbezit. Pradas onderschept slim de pass. Pradas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:9

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pradas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:10

67e minuut.
Zanette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wichary met een sublieme pass. Dąbkowski is nu in balbezit. Dąbkowski haalt uit met een fantastische trap. Siekalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Letsas speelt de bal door. Zanette is nu in balbezit. Zanette met een sublieme pass. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Łupina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pradas met een snelle inworp. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zanette met de inworp. Dąbkowski probeert de bal met de borst te controleren. Dąbkowski passt de bal in één keer door. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wichary rent richting de bal. Wichary passt de bal in één keer door. Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ługowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zanette met een snelle inworp. Wichary is nu in balbezit. Wichary haalt uit met een fantastische trap. Siekalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Buscema passt de bal in één keer door. Zanette rent richting de bal. Zanette passt de bal met de wreef. Dąbkowski is nu in balbezit. Dąbkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:11

82e minuut.
Wichary passt de bal zonder na te denken. Dąbkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Piesik ... Strafschop! Piesik krijgt een gele kaart. Dąbkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dąbkowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:12

84e minuut.
Łupina kopt de bal weg. Inworp. Pradas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ... Siekalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:13

86e minuut.
Călin passt de bal met de wreef. Daar is Dąbkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbkowski passt de bal met de wreef. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:14

89e minuut.
Pradas passt de bal zonder na te denken. Wichary rent richting de bal. Wichary probeert naar een medespeler te passen. Dąbkowski rent richting de bal. Dąbkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poraj 1977 79%, FC LG UNITED 21%.
Poraj 1977 - FC LG UNITED 1:15