Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA gloria rogova
univ Tactiek rogova
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 30.6
incredible Schieten weak
excellent Passen weak
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Seniuk de bal. Turtă rent richting de bal. Škrobo rent richting de bal. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Simón speelt de bal door. Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal in één keer door. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Torrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Trejbal ... Strafschop! Trejbal krijgt een gele kaart. Seniuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Seniuk kan niet meer verder spelen. Millet komt het veld opgelopen. Cobas Obarrio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Torrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - gloria rogova 1:0

18e minuut.
Cobas Obarrio kan de bal niet met de borst controleren. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Westwood ... Strafschop! Westwood krijgt een gele kaart. Millet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Millet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Torrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - gloria rogova 2:0

23e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Atencio geeft de bal voor. Millet is nu in balbezit. Millet draait met de bal, schiet en ... Torrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - gloria rogova 3:0

24e minuut.
Simón onderschept slim de pass. Simón met een sublieme pass. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łysiak zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Simón onderschept slim de pass. Simón passt de bal zonder na te denken. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een hoge lob. Millet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Pantazescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millet rent richting de bal. Millet passt de bal zonder na te denken. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Torrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - gloria rogova 4:0

33e minuut.
Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak geeft een hoge lob. Millet heeft problemen om de bal te vangen. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Torrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Žigurski heeft problemen om de bal te vangen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas passt de bal in één keer door. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cobas Obarrio controleert de bal met de borst. Millet is nu in balbezit. Westwood verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Torrez trapt de bal weg van het doel. Simón kopt de bal weg. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft de bal voor. Torrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. Torrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 24%, gloria rogova 76%.
WALLACHIA - gloria rogova 4:0

47e minuut.
Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Pantazescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cobas Obarrio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cobas Obarrio neemt de penalty, wat een uithaal! Torrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Cobas Obarrio geeft een lange en hoge pass. Millet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - gloria rogova 5:0

48e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak passt de bal zonder na te denken. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft de bal voor. Cobas Obarrio springt en kopt de bal. Torrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón met een sublieme pass. Grădescu met een sublieme pass. Millet is nu in balbezit. Millet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Phillips geeft de bal voor. Farías kopt de bal weg. Dantas met een sublieme pass. Arrighi heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Millet stond buitenspel. Taroni komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een hoge lob. Westwood heeft problemen om de bal te vangen. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyba komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio geeft de bal voor. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap. Torrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - gloria rogova 6:0

73e minuut.
Turtă heeft problemen om de bal te vangen. Millet rent richting de bal. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dantas passt de bal zonder na te denken. Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Torrez met een harde bal richting middenveld. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Taroni heeft problemen om de bal te vangen. Taroni passt de bal met de wreef. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - gloria rogova 7:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni passt de bal in één keer door. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft de bal voor. Millet springt en kopt de bal. Torrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 18%, gloria rogova 82%.
WALLACHIA - gloria rogova 7:0