Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-01 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 63991
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA WALLACHIA
fare e 2 Tactiek univ
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 63.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


21e minuut.
Capelo speelt de bal door. Lutka rent richting de bal. Met opzet legt Dantas zijn tegenspeler op de grond. Dantas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Peracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peracchi passt de bal in één keer door. Ciurea rent richting de bal. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka haalt uit met een fantastische trap. Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Zolović probeert naar een medespeler te passen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak passt de bal met de wreef. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio schiet op doel. Anguita bokst de bal weg.

31e minuut.
Inworp. Grădescu met een snelle inworp. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Millet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 0:1

34e minuut.
Grădescu geeft een hoge lob. Anguita speelt de bal door. Simón kopt de bal weg. Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kaclerowicz speelt de bal door. López Duque rent richting de bal. López Duque passt de bal in één keer door. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 1:1

45e minuut.
Inworp. Grădescu met de inworp. Łysiak geeft een hoge lob. Millet krijgt zijn hoofd ertegen. Anguita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 54%, WALLACHIA 46%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 1:2

47e minuut.
Łysiak passt de bal in één keer door. Millet is nu in balbezit. Spajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Millet raakt geblesseerd tijdens het duel. Simón komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudel verovert de bal door een tackle van achteren. Pudel geeft een hoge lob. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón passt de bal in één keer door. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft de bal voor. Millet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 1:3

78e minuut.
Millet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Simón geeft een hoge lob. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. Anguita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Alban rent richting de bal. Alban passt de bal in één keer door. Zolović onderschept slim de pass. Lutka heeft problemen om de bal te vangen. Lutka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 49%, WALLACHIA 51%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - WALLACHIA 1:3