Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-26 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29740
Red Lions FC WALLACHIA
asdfggh Tactiek univ
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 10
69.2 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radosny rent richting de bal. Dantas maakt een afschuwelijke overtreding. Dantas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Radosny verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny onderschept slim de pass. Radosny geeft de bal voor. Isling krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 1:0

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Radosny de bal onder controle te krijgen. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak probeert naar een medespeler te passen. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Radosny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chyba de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 2:0

24e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovriakovas verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet onderschept slim de pass. Millet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szewczyk met een snelle inworp. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Łysiak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łysiak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Simón onderschept slim de pass. Simón probeert naar een medespeler te passen. Grădescu met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 31%, WALLACHIA 69%.
Red Lions FC - WALLACHIA 2:1

50e minuut.
Radosny onderschept slim de pass. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 3:1

58e minuut.
Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio geeft de bal voor. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 3:2

69e minuut.
Isling geeft een lange en hoge pass. Atencio onderschept slim de pass. Chyliński met een sublieme pass. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wnęczak geeft een hoge lob. Grădescu met een sublieme pass. Bogunia geeft een hoge lob. Radosny rent richting de bal. Radosny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Millet rent richting de bal. Millet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Taroni komt het veld opgelopen. Lord komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Inworp. Wnęczak met de inworp. Radosny probeert naar een medespeler te passen. Zaborkin rent richting de bal. Zaborkin geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - WALLACHIA 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 25%, WALLACHIA 75%.
Red Lions FC - WALLACHIA 4:2