Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud WALLACHIA
1.01.1.22 Tactiek univ
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 63
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Droz is nu in balbezit. Seniuk onderschept slim de pass. Vangione legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vangione krijgt een gele kaart. Seniuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cobas Obarrio neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:1

7e minuut.
Vangione geeft een hoge lob. Inworp. Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Seniuk springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Grădescu passt de bal in één keer door. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Marx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marx krijgt een gele kaart. Cobas Obarrio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cobas Obarrio legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:2

14e minuut.
Pankov kopt de bal weg. Marx met een sublieme pass. Ilardo is nu in balbezit. Ilardo geeft een hoge lob. Cruzalta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen. Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:3

22e minuut.
Ilardo kopt de bal weg. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cruzalta krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Marx passt de bal met de wreef. Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón passt de bal in één keer door. Marx is nu in balbezit. Marx geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 40%, WALLACHIA 60%.
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:3

69e minuut.
Pavón speelt de bal door. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof passt de bal met de wreef. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Millet komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ilardo geeft een lange en hoge pass. Olthof kopt de bal weg. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta schiet op doel. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met de inworp. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet onderschept slim de pass. Millet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 27%, WALLACHIA 73%.
Spicul Salcud - WALLACHIA 0:3