Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Spicul Salcud
univ Tactiek 1.01.1.22
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Zolović rent richting de bal. Cruzalta verovert de bal door een tackle van achteren. Zarabi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zarabi krijgt een gele kaart. Cruzalta raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruzalta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Braham speelt de bal door. Cruzalta is nu in balbezit. Zolović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruzalta raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruzalta wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Bouchard probeert naar een medespeler te passen. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Visconde de Taunay geeft de bal voor. Belu kopt de bal weg. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović geeft de bal voor. Cruzalta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ćirović probeert de bal met de borst te controleren. Garbarini geeft een lange en hoge pass. Cruzalta kopt de bal weg. Braham rent richting de bal. Braham draait met de bal, schiet en ... Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Garbarini verovert de bal door een tackle van achteren. Zarabi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garbarini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garbarini neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Spicul Salcud 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 70%, Spicul Salcud 30%.
WALLACHIA - Spicul Salcud 0:1

58e minuut.
Dantas met een sublieme pass. Nadiroğlu met een sublieme pass. Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham geeft de bal voor. Garbarini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. García Tinchi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Taroni komt het veld opgelopen. Hoàng Thành komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson passt de bal zonder na te denken. Grădescu is nu in balbezit. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Gogean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roma de bal. Roma schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ćirović is nu in balbezit. Ćirović passt de bal met de wreef. Garbarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbarini haalt uit met een fantastische trap. Orava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Spicul Salcud 0:2

80e minuut.
Lord komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 62%, Spicul Salcud 38%.
WALLACHIA - Spicul Salcud 0:2