Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: STADIO 〄 MUNDO
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 42142
WALLACHIA Lichiresti Old Club
univ Tactiek 4312
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.6 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Domagalski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łysiak zal de hoekschop nemen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. Michalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Hyjek geeft de bal voor. Zolović controleert de bal met de borst. Karaś is nu in balbezit. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wyszyński kopt de bal weg. Gornakov rent richting de bal. Atencio begaat een overtreding. Atencio krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Seniuk rent richting de bal. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Michalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 1:0

17e minuut.
Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Łysiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Cobas Obarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bielicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olszówka kopt de bal weg. Karaś rent richting de bal. Karaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 1:1

27e minuut.
Policht probeert naar een medespeler te passen. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka geeft de bal voor. Gornakov springt en kopt de bal. Mackett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht onderschept slim de pass. Policht geeft een lange en hoge pass. Karaś heeft problemen om de bal te vangen. Karaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 57%, Lichiresti Old Club 43%.
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 1:2

48e minuut.
Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki geeft een hoge lob. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka geeft een hoge lob. Karaś maakt een snoekduik en kopt de bal. Mackett bokst de bal weg.

49e minuut.
Policht passt de bal zonder na te denken. Karaś is nu in balbezit. Zarabi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zarabi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zarabi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Karaś kopt de bal weg. Policht probeert naar een medespeler te passen. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka geeft een hoge lob. Karaś springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Simón rent richting de bal. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Simón rent richting de bal. Simón geeft de bal voor. Seniuk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Karaś controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Millet komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Wyszyński met een sublieme pass. Daar is Olszówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszówka passt de bal zonder na te denken. Karaś rent richting de bal. Karaś haalt uit met een fantastische trap. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pudel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Policht met de inworp. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wyszyński kan de bal niet met de borst controleren. Wyszyński passt de bal in één keer door. Atencio probeert naar een medespeler te passen. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel. Michalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Cobas Obarrio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roma komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Bielicki is nu in balbezit. Gornakov rent richting de bal. Bielicki geeft een hoge lob. Karaś springt en kopt de bal. Mackett bokst de bal weg.

80e minuut.
Olszówka is nu in balbezit. Olszówka geeft een lange en hoge pass. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś haalt uit met een fantastische trap. Mackett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 56%, Lichiresti Old Club 44%.
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 1:3